Cat eye, Bieber en TFN gellak voordeelkit

€ 64,35 € 50,50
Omschrijving

Cat eye gel is zo leuk om mee te werken! In deze makkelijke set hebben we het gecombineerd met een stempel, en Bieber glazed donut powder. Het 3D effect en de diepte is niet in een foto over te brengen, maar reken maar dat dit een prachtige set is. Het design veranderd steeds als je jouw hand beweegt.
We bieden alle gebruikte producten aan in een mooie voordeel kit. De kit bestaat uit de volgende producten: TFN Gel lak # B 006, TFN Gel lak
D 329, Cat eye infinity, magneet rond en recht, Stempelplaat 04 Animalistic en TFN No wipe topcoat. Je koopt deze kit nu voordelig in. 

·       Andere producten die we gebruikt hebben zijn: Stempel, zwarte stempel gel lak of nagellak, schraper en Bieber poeder. 

 Werkwijze:
1. Na een goede voorbereiding van de natuurlijke nagel, breng je een hele dunne laag TFN gel lak #B006 aan op duim en ringvinger en hard uit in 30 sec in een LED lamp of 3 minuten in een UV lamp. Breng D 329 aan op de wijsvinger, middelvinger en pink. Hardt dit uit in 30 seconden in de LED lamp of 3 minuten in een UV lamp. Breng op dezelfde wijze een 2e laag aan. Dit is de basiskleur bij dit setje.
2. Breng Cat eye Cosmos Infinity aan op de ringvinger en hardt deze NIET uit.  Bewerk de cat eye gellak met de magneet. Probeer de cat eye zoveel mogelijk in het midden van de nagel te leggen. Let op; het magneet blokje kun je ook omdraaien. 
Lukt het niet, de eerste keer, dan kun je gewoon weer opnieuw cat eye op de nagel strijken en opnieuw proberen. Als jij helemaal tevreden bent over het resultaat hardt je de nagel uit in 30 seconden in de LED lamp of 2 minuten in de UV lamp. 
3. Herhaal punt twee op de duim.
4. Breng zwarte stempel gel lak of stempel nagellak aan in een afbeelding van de Animalistic stempelplaat. Schraap het overtollige product weg. Pak met de stempel het patroon uit de stempelplaat en breng dit aan op de cat eye nagel. Hardt de stempel uit als je stempel gel lak gebruikt hebt. Herhaal deze stap op de andere cat eye nagel. 
5. Breng high gloss topcoat No wipe aan op alle nagels en hard dit uit in 60 seconden in een LED lamp of 3 minuten in een UV lamp. Let op; gebruik een topcoat zonder plaklaag.
6. Optie: Poets de Bieber/glazed donut powder met de applicator op de groen/blauwe nagels. Verwijder met een droog sponsje de losse glitters en breng nogmaals topcoat aan. Hardt de topcoat uit in 60 seconden in de LED lamp of 3 minuten in de UV lamp.
7. Breng TFN nagelriem olie aan op alle nagels. 

 

 

 

 
 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)03128
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 50,50
Prijs (incl. BTW)€ 61,11
BTW€ 10,61
Beschikbaarheid Op voorraad (10000 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken