Hologram laser poeder nr. 1

€ 9,95
Omschrijving

Met deze poeder ontstaat er een hologram effect met diverse kleuren. Werkwijze: Lak de nagel in een mooie kleur met gel lak (zwart geeft een heel mooi effect) en hardt dit uit. Breng na uitharding van de tweede laag kleur een no cleanse topseal aan en hardt dit uit. Meteen na uitharding breng je met een oogschaduw applicator de poeder aan op de topseal. De poeder boen je goed in de topseal. Als laatste breng je een laagje topseal aan op de hologram poeder om het geheel af te sealen en deze hardt je uit. 

Verschillende ondergrond kleuren geven verschillende effecten. 

No cleanse topseal is een product dat geen plaklaag achter laat. Onze no cleanse topseal vindt je HIER

Een andere mogelijkheid is als volgt: Verwerk deze chrome powder in de plaklaag van de tweede, uitgeharde, gel lak kleur. Breng gel lak topcoat aan en hardt deze uit. Verwijder de plaklaag van de topcoat..

Mocht het voorkomen dat de no cleanse topseal barstjes gaat vertonen dan is de oorzaak dat de natuurlijke nagel te flexibel is. Ik raad je dan aan om de natuurlijke nagel te verstevigen met structure gel. Dit is een afweekbare gel in een flesje met kwastje. Breng een aantal laagjes aan op de base coat van je gel en hardt ieder laagje uit in de LED of UV lamp. Daar over breng je de kleur aan enz. 

 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)e94badfd-1145-425c-a511-e371b0359017
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 9,95
Prijs (incl. BTW)€ 12,04
BTW€ 2,09
Beschikbaarheid Op voorraad (9999 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken