TFN Chrome Moonlight koper/goud # 10

€ 7,95

Super mooi in combinatie met glitterdust #87 of #88

Omschrijving

De mogelijkheden zijn enorm: Gebruik je deze moonlight pigment op een transparante of zacht roze ondergrond ( bijv nummer 25 Rubberbase of nr 3 vita fibergel), dan ontstaat er een prachtige chrome met een koper/gouden glans. We noemen dit ook wel Glazed donut nagels.
Gebruik je de Moonlight chrome op een zwarte ondergrond dan ontstaat er een diep koper glans die veranderd naar goud als je de hand draait. De kleur van de gel lak waarop je het gebruikt is bepalend voor het eind resultaat.   

Werkwijze: Na het aanbrengen en het uitharden van de tweede laag gel lak, acrylgel of rubberbase/BIAB breng je No Wipe topcoat of Rubber topcoat aan en hardt deze uit. No wipe topcoat kun je dunner aanbrengen, dus ziet het eindresultaat er net wat mooier uit. De no wipe topcoat gaat 60 seconden in de ledlamp. Cleanse de no wipe topcoat. Je brengt de chrome aan met een oogschaduw applicator. Veeg de losse deeltjes weg met een stofkwast. Voor een perfecte houdbaarheid kun je TFN base coat aanbrengen over de chrome powder. Hard deze uit. Breng daarna een laagje no wipe topcoat aan. Hard deze uit.  

Deze moonlight chrome powder is te zien op de ringvinger van de product foto

Productinformatie
Unieke product code (UPC)02799
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 7,95
Prijs (incl. BTW)€ 9,62
BTW€ 1,67
Beschikbaarheid Op voorraad (9993 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken