TFN Chrome Moonlight groen/blauw # 09

€ 7,95

Super mooi in combinatie met glitterdust #89

Omschrijving

De mogelijkheden zijn enorm: Gebruik je deze moonlight pigment op een transparante of zacht roze ondergrond ( bijv nummer 25 Rubberbase of nr 3 vita fibergel), dan ontstaat er een prachtige chrome met een blauw/groene glans. We noemen dit ook wel Glazed donut nagels.
Gebruik je de Moonlight chrome op een zwarte ondergrond dan ontstaat er een diep groene glans die veranderd naar blauw als je de hand draait. De kleur van de gel lak waarop je het gebruikt is bepalend voor het eind resultaat.   

Werkwijze: Na het aanbrengen en het uitharden van de tweede laag gel lak, acrylgel of rubberbase/BIAB breng je No Wipe topcoat of Rubber topcoat aan en hardt deze uit. No wipe topcoat kun je dunner aanbrengen, dus ziet het eindresultaat er net wat mooier uit. De no wipe topcoat gaat 60 seconden in de ledlamp. Cleanse de no wipe topcoat. Je brengt de chrome aan met een oogschaduw applicator. Veeg de losse deeltjes weg met een stofkwast. Voor een perfecte houdbaarheid kun je TFN base coat aanbrengen over de chrome powder. Hard deze uit. Breng daarna een laagje no wipe topcoat aan. Hard deze uit.  

Deze chrome moonlight powder is te zien op de pink (zie product foto's)

 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)02798
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 7,95
Prijs (incl. BTW)€ 9,62
BTW€ 1,67
Beschikbaarheid Op voorraad (9994 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken