Bo Lash Make up cleaning lotion 50 ml

€ 9,95
Omschrijving

Productomschrijving

Make-up Cleaning Lotion verwijdert alle sporen van make-up en onzuiverheden en maakt uw huid schoon en fris. Gebruik de BO. Make-up Cleaning Lotion om alle natuurlijke huidoli‘n en vettige resten die op de wimpers achterblijven te verwijderen om een goede hechting te garanderen. Geformuleerd als de perfecte partner na het gebruik van BO. Make-Up Remover Foam; de stap 1 van de wimperbehandeling voorbereiding.

Kenmerken & voordelen

  • De lotion loopt niet uit
  • Verwijdert natuurlijke huidoli‘n en vettige resten
  • Te gebruiken voor het verwijderen van make-up op plaatsen waar wimperextensions worden gedragen
  • Gemakkelijk te doseren door pompflacon
  • Parabeen vrij, Sulfaat vrij & Ftalatenvrij
  • Inhoud: 50ml / 100ml

Gebruik

Na het reinigen van de ogen en de wimpers met als de eerste stap met de BO. Make-Up Remover Foam reinigt u als tweede stap met de BO. Make-up Cleaning Lotion. Doe een kleine hoeveelheid van de BO. Make-Up Cleaning Lotion op een pluisvrij watje en reinig de ogen en wimpers om make-up resten te verwijderen. Voor een betere hechting van de producten is het raadzaam het oog te reinigen, inclusief de bovenste en onderste oogleden.

WAARSCHUWING: Uitsluitend gebruiken volgens voorschrift. Buiten bereik van kinderen houden. Voorkom dat het in de ogen komt. Als contact optreedt, een paar minuten met water spoelen. Indien irritatie optreedt direct een arts raadplegen.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)02552
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 9,95
Prijs (incl. BTW)€ 12,04
BTW€ 2,09
Beschikbaarheid Op voorraad (10000 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken