Transfer Folie in box assorti kleurrijk nr. 29

€ 6,95 € 2,00
Omschrijving

Prachtige folie's in een box in mooie pastel kleuren. De box bevat 10 verschillende designs.


Werkwijze: Lak de (kunst)nagel in een kleur die mooi past bij de kleur van de nailartfolie met Gelpolish of Color Gel. Werk de nagel af met een matte topcoat en hardt deze uit in de LED of UV lamp. Breng de folie gel gelijkmatig aan op de plaats waar je de folie wil. Hardt de gel in ca. 2 minuten uit in een 36 watt UV lamp of ca. 20 tot 30 seconden in een LED lamp.
Knip een stukje transfer foil af en druk deze folie, met de achterkant op de nagel, heel stevig op de nagel en trek de folie daarna van de nagel. Let op, de voorkant van de folie wijst omhoog, de achterkant kant wordt op de nagel gedrukt. Werk het design af met 2 lagen gel lak topcoat of rubberbase topcoat. 

Gebruik altijd een nieuw stuk folie, gebruik nooit hetzelfde stukje opnieuw dat je al hebt gebruikt bij het vorige design.
Elke UV of LED lamp werkt verschillend. Voordat je de Folie Gel op de nagels van uw klant gebruikt, dient u de tijdsinstelling van uw lamp op een (oefen)tip te testen om de exacte tijd vast te stellen die nodig is om de gel uit te harden voor een optimale hechting van de transfer folie.

 

 

 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)4020cdd3-b963-4995-a6de-b24501e58eab
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 2,00
Prijs (incl. BTW)€ 2,42
BTW€ 0,42
Beschikbaarheid Op voorraad (3 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken