TFN Led lamp Moon

€ 79,00
Omschrijving

Deze TFN LED lamp Moon is een krachtige 36 watt lamp met 36 LED lampjes. De lamp is geschikt om 1 hand volledig uit te harden. Wij adviseren altijd om de duimen apart uit te harden. De lamp heeft een timer van 10, 30, 60 en 90 seconden en een display die aftelt. Zodra de hand in de lamp geplaatst wordt, gaat deze aan. Dit gebeurt door de sensor die zich in de lamp bevind. De bodemplaat is makkelijk te verwijderen waardoor deze lamp ook zeer geschikt is voor een behandeling op teen nagels. De lamp is zeer geschikt voor het uitharden van Gel lak, Rubberbase en Gel. De kleur van de lamp is wit. 

LED is geen soort "licht", maar een soort "lamp" die zichtbaar licht in vele kleuren kan uitstralen, en sommige soorten LED zijn ontworpen om UV uit te stralen. Deze worden gebruikt in nagellampen.

 

Statement Doug Schoon: Alle nagellampen gebruiken LED's die UV licht uitstralen en er zijn GEEN uitzonderingen. Nagellamp LED's geven MEER UV licht af dan traditionele fluorescerende UV nagellampen en het uitharden gaat daarom sneller van UV gels.  Hoewel deze LED's meer UV uitstralen, liggen de handen korter onder de lampen, waardoor de blootstelling ongeveer gelijk is aan die van de oude stijl fluorescerende UV-nagellampen. Het is belangrijk te begrijpen dat UV-gels alleen kunnen worden uitgehard met UV-licht! En het is belangrijk te begrijpen dat deze lampen veilig zijn gebleken.

 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)02289
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 79,00
Prijs (incl. BTW)€ 95,59
BTW€ 16,59
Beschikbaarheid Op voorraad (9939 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken