TFN Voorjaar voordeelkit

€ 83,85 € 71,00
Omschrijving

Een vrolijke voorjaarset met Rubberbase en bloemen. Daar word je toch vrolijk van! Wil je alle producten aanschaffen die in deze set gebruikt zijn? Dan kun je deze hier bestellen. De voordeelkit bevat de volgende producten:
TFN Rubberbase/BIAB #10, TFN gel lak wit #C01, TFN gel lak oranje #448, TFN gel lak geel #B58, TFN No wipe topcoat, Dotting tool, paars/wit nail art penseel. 

Werkwijze:

Na een hele goede voorbereiding van de natuurlijke nagel, gaan we als volgt te werk: 

Breng op alle nagels een prachtige ondergrond aan van Rubberbase #10, zoals je dit gewent bent. Als deze volledig is uitgehard en evt. in model gevijld is, beginnen we met de bloemen en de french nagels.  

French: Teken met het nail art penseel een mooie strakke smile line en kleur deze in met oranje en hard dit uit in een LED of UV lamp. Breng een tweede laagje oranje aan op de smile line en hard dit uit. Zorg ervoor dat je dunne laagjes lakt. 

Bloemen: Breng witte, gele en oranje gel lak aan op een stukje papier of aluminium folie. Doop met je dotting tool in een kleur en plaats 5 dots in een cirkel op de nagels. Je kunt grote dots plaatsen of kleine dots of een combi van groot en klein. Hardt de bloemetjes uit in een LED lamp in 30 seconden of in een UV lamp in 2 minuten. Plaats met een dotting tool de hartjes in de bloemen in een andere kleur.
De bloemen op de pink zijn alsvolgt gemaakt: Breng met de dottingtool 5 stipjes aan in een cirkel. Plaats het nail art penseeltje in het stipje en trek het penseel naar buiten en naar binnen om een blaadje te vormen. Hard de bloemen uit en maak het hartje in de bloem. 

Werk de nagels af met de TFN No wipe topcoat en hard deze 60 seconden uit in een LED lamp of 2 minuten in een uv lamp.  

 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)02936
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 71,00
Prijs (incl. BTW)€ 85,91
BTW€ 14,91
Beschikbaarheid Op voorraad (9999 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken