TFN Egg shell voorjaar voordeelkit

€ 79,85 € 65,00
Omschrijving

Een vrolijke voorjaarset met egg shell en decalls. Simpel maar oh zo vrolijk. Wil je alle producten aanschaffen die in deze set gebruikt zijn? Dan kun je deze hier bestellen. De voordeelkit bevat de volgende producten:
TFN gel lak lila #294, TFN gel lak paars #B89, TFN Matte topcoat, No wipe topcoat, Chrome powder #8, Decall bloemen #172, Egg shell gel lak en Matte topcoat.

Werkwijze:

Na een hele goede voorbereiding van de natuurlijke nagel, gaan we als volgt te werk: 

Breng op de duim, wijsvinger en pink gel lak #294 aan in twee dunne laagjes en hardt ieder laagje uit in een LED of UV lamp. 

Breng op de middelvinger en ringvinger gel lak #B89 aan in twee dunne laagjes en hardt ieder laagje uit in een LED of UV lamp. 

Duim en wijsvinger: breng egg shell gel lak aan en hardt dit in 60 sec uit in een LED lamp of 3 min. in een UV lamp.  Breng een laagje TFN no wipe topcoat aan en hard dit uuit in een LED of UV lamp. 

Middelvinger: breng matte topcoat aan en hard dit uit in een LED of UV lamp. Clean de nagel met TFN Cleaner. Met een klein penseeltje schilder je met No wipe topcoat een bandje op de nagel. Dat kan horizontaal, verticaal of diagonaal. Hard de topcoat uit in een LED of UV lamp.
Poets met de make-up applicator de Chrome nr. 8 in. Breng dan een laag TFN topcoat aan op de chrome en hard dit uit. Clean de nagel met TFN Cleaner. Breng wat decalls #172 aan ( zie onder)

Ringvinger en pink: breng matte topcoat aan en hard dit uit in een LED of UV lamp. Clean de nagel met TFN Cleaner.
Breng decalls aan: Verwijder het beschermende plastic vel van de bovenkant. Knip de bloemen uit en laat deze drijven in een bekertje water. Na een tijdje komt de bloem los van het karton. Je kunt de decall van het karton op de nagel schuiven. Schuif de decalls op hun plaats en laat de nagel drogen. Vergeet niet om op de middelvinger ook wat bloemen aan te brengen. Werk de nagels af met twee laagjes topcoat. 

 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)02915
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 65,00
Prijs (incl. BTW)€ 78,65
BTW€ 13,65
Beschikbaarheid Op voorraad (9999 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken