€ 58,40 € 49,00
(0)
Beschikbaar


Schrijf een beoordeling

Deze leuke set is gemaakt door Rebecca. Chrome is helemaal in de mode. De combi van Chrome, en glitters is zo mooi! Wil je alle producten aanschaffen die in deze set gebruikt zijn? Dan kun je deze hier bestellen. De voordeelkit bevat de volgende producten:
TFN gel lak zwart #B006, dotting tool hout, TFN Matte topcoat, No wipe topcoat, Chrome powder #6 en Glitterset #37.

Werkwijze:

Duim: breng 2 laagjes TFN B006 (zwart) aan op de voorbereide nagel. Doe er een laag TFN no wipe topcoat overheen. Poets met de make-up applicator de Chrome nr. 6 in. Eindig met nog een laag no wipe topcoat.

Wijsvinger: bereid de natuurlijke nagel voor en start met 2 laagjes TFN rubberbase. (Ik heb hier nummer 4 gebruikt.) Verwijder dan de plaklaag met wat cleaner. Met een dun penseel teken je de French met TFN B006 (zwart). Na het uitharden breng je een laagje TFN no wipe topcoat aan alleen op het zwarte stuk French. Dan kun je hier de Chrome nr. 6 inpoetsen. Daarna over de hele nagel een laag no wipe topcoat.

Middelvinger: breng 2 laagjes TFN B006 (zwart) aan op de voorbereide nagel. Doe er een laag TFN no wipe topcoat overheen. Poets met de make-up applicator de Chrome nr. 6 in. Breng dan een laag TFN matte topcoat aan. Maak ‘druppels’ met een dotting tool met no wipe topcoat over de matte topcoat heen. En weer uitharden.

Ringvinger: bereid de natuurlijke nagel voor en start met 2 laagjes TFN rubberbase. (Ik heb hier nummer 4 gebruikt.) Verwijder dan de plaklaag met wat cleaner. Met een dun penseel teken je de French met TFN B006 (zwart). Dit herhaal je met de no wipe topcoat. Niet uitharden. Strooi glitters (hier: glitterpoeder uit set nr. 37) in de natte topcoat. Als je tevreden bent, uitharden en klaar.

Pink: breng 2 laagjes TFN B006 (zwart) aan op de voorbereide nagel. Doe hier een dun laagje TFN rubberbase clear overheen (zodat het beter plakt) en hard uit. Met een zacht penseel breng je de glitters aan over de hele nagel. De losse glitters wegvegen en eindigen met de no wipe topcoat.

Unieke productcode (UPC)02914
ProducttypeDefault
Categorieën Inspiratie en voordeel kits | Gellak > TFN gel lak > TFN gellak voordeel kits
Prijs (excl. btw)€ 49,00
Prijs (incl. btw)€ 59,29
BTW hoog (21%)€ 10,29
Beschikbaarheid Beschikbaar
Van prijs 58,4
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.

Aanbevolen producten

Winkelmand