TFN Chrome voordeelkit

€ 50,40 € 36,50
Omschrijving

Deze leuke set is gemaakt door Rebecca. Chrome is deze herfst/winter helemaal in de mode.  Wil je alle producten aanschaffen die in deze set gebruikt zijn? Dan kun je deze hier bestellen. De voordeelkit bevat de volgende producten:
TFN gel lak zwart #B006, dotting tool hout, Blooming gel, No wipe topcoat en Chrome powder #3.

Werkwijze:

·       Alle 5 nagels hebben deze basis:

Na het voorbereiden van de natuurlijke nagel, breng je TFN gellak nr 116 aan (zwart). Dit doe je in 2 dunne lagen en hard elke laag 30 sec uit. Dan breng je de TFN no wipe topcoat aan en hard deze ook 30 sec uit. Als deze uit de lamp komt, poets je direct de chromepoeder (nr 3) in. Bij de duim en middelvinger werk je deze af door overtollig poeder weg te vegen en eindigt met nog een laag TFN no wipe topcoat.

·       De ringvinger: na de no wipe topcoat breng je een laag blooming gel aan en hard deze NIET uit. Breng met een dottingtool stipjes aan en laat deze uitwaaieren door de blooming gel. Als je tevreden bent moet je deze laag 60 sec uitharden. Eindig met een no wipe topcoat.

·       De wijsvinger: als je de poeder hebt ingepoetst, breng je druppels no wipe topcoat aan waar jij dat leuk vindt. Als het design naar je zin is, hard je deze 30 sec uit. Hierna veeg je met een wipe met TFN cleaner de overtollige poeder weg.

·       De pink: na de no wipe topcoat maak je een patroon met TFN gellak B 006. NIET uitharden, maar je strooit er clear acryl poeder in. Daarna 30 sec uitharden.

 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)02819
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 36,50
Prijs (incl. BTW)€ 44,17
BTW€ 7,67
Beschikbaarheid Op voorraad (9997 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken