TFN AcrylGel Dark pink 30 gram

€ 16,50
Omschrijving

TFN AcrylGel is een geweldig product dat alle goede eigenschappen heeft van acryl en alle goede eigenschappen heeft van gel. De nadelen zoals de geur, uitharding afhankelijk van de omgevingstemperatuur, stof, uitlopen, mix ratio enz. zijn weg gelaten. Kortom een gloednieuw product waar je heerlijk mee kunt werken en super toffe eigenschappen heeft. De TFN AcrylGel is verkrijgbaar in 11 prachtige kleuren. De AcrylGel is verpakt in een handige tube van 30 gram. 

Werkwijze:
1. Na een goede voorbereiding van de natuurlijke nagel, breng je een laagje TFN Rubberbase/BIAB aan en hardt dit in 60 seconden uit in de LED lamp of 3 minuten in een UV lamp. 
2. Verwijder met een schoon en droog sponsje iets van de plaklaag. 
3. Druk de juiste hoeveelheid TFN AcrylGel uit de tube en snijd deze af met de TFN spatel. Breng de AcrylGel aan op 4 nagels.
4. Doop het TFN AcrylGel penseel in de TFN AcrylGel liquid. Strijk het penseel een aantal keren af aan de rand van de dap 'n dish en duw de TFN AcrylGel op zijn plaats. 
5. Als de TFN AcrylGel perfect gevormd is op alle 4 de vingers, breng je de hand in de lamp en hardt je het product uit. 60 seconden in LED of 3 minuten in een UV lamp. 
6. Herhaal alle stappen op de andere hand. Als laatste de 2 duimen. 
7. Verwijder met TFN Cleaner het plaklaagje van alle nagels en vijl deze met een 180 grit vijl, in ronde bewegingen, in model. 
8. Je kunt de nagels afwerken met TFN Gel lak, TFN Rubberbase/BIAB topcoat of TFN High gloss topcoat.

 

 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)02917
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 16,50
Prijs (incl. BTW)€ 19,97
BTW€ 3,47
Beschikbaarheid Op voorraad (9998 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken