€ 3,95
(0)
Beschikbaar


Schrijf een beoordeling

Pigment Roze

Werkwijze op gellak: Dep met een make up applicator in de pigment. Tik een paar keer op de make up applicator zodat het overtollige product verwijderd wordt. Poets de pigment op de plaklaag van de uitgeharde gel lak. Gebruik heel weinig. Breng topcoat aan en hard deze uit. Plaklaag verwijderen.

Werkwijze op nagellak: Dep met een sponsje de pigmenten op een gelakte nagel als deze bijna droog is. De lak moet nog een beetje plakken. Breng topcoat aan en laat deze drogen.

Werkwijze acryl: Je kunt pigmenten mengen met acryl poeder (1 deel pigment op 5 delen acryl poeder) De poeder is dan klaar voor gebruik.

Werkwijze gel: Je kunt pigmenten mengen met gel (1 deel pigment op 5 delen gel) De poeder is dan klaar voor gebruik.

Werkwijze Rubberbase/BIAB: Dep met een make up applicator in de pigment. Tik een paar keer op de make up applicator zodat het overtollige product verwijderd wordt. Poets de pigment op de plaklaag van de uitgeharde Rubberbase/BIAB. Gebruik heel weinig. Breng Rubberbase/BIAB topcoat aan en hard deze uit. 

Werkwijze Polygel: Je kunt pigmenten mengen met polygel (1 deel pigment op 5 delen polygel) De polygel is dan klaar voor gebruik. Je kunt de pigmenten ook aanbrengen op de plaklaag van de topcoat en daarna nogmaals topcoat aanbrengen.

Deze pigmenten zijn van een zeer goede kwaliteit en zijn ook te gebruiken voor make-up

Op de tweede foto zie je de pigment aangebracht op een tip. Aan de linkerkant is de pigment aangebracht op een matching kleur gel lak. Op de rechterkant van de tip is de pigment aangebracht op een zwarte gel lak ondergrond. 

Unieke productcode (UPC)0c0a4b9c-2cd1-4a45-ac06-edb13d4efd89
ProducttypeDefault
Categorieën Nail art | Nail art > Pigmenten
Prijs (excl. btw)€ 3,95
Prijs (incl. btw)€ 4,78
BTW hoog (21%)€ 0,83
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.

Aanbevolen producten

Winkelmand