Kortingsprogramma en opleidingen

lees hier meer >

013 545 52 90CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mijn naam is Hélène Tates, eigenaresse van groothandel en webshop 10 for Nails.

In 1994 ben ik begonnen met een "opleiding" tot nagelstyliste. De opleiding duurde 1 dag en na die dag mocht ik mezelf nagelstyliste noemen. Na deze teleurstellende ervaring ben ik op zoek gegaan naar andere opleidingsinstituten die een uitgebreide opleiding aanboden. Het aanbod was niet groot, maar ik vond een opleidingsinstituut die een 5 daagse opleiding aanbood. Na die gevolgd te hebben en veel oefenuren gemaakt te hebben ben ik in 1995 mijn nagelsalon begonnen.

In 1999 ben ik gaan werken als docente nagelstyling voor, destijds, het grootste opleidingsinstituut en groothandel van de Benelux. Zij verzorgden de distributie en opleidingen voor heel Europa voor een aantal grote merken. Ik heb opleidingen verzorgd voor mensen in Nederland, opleidingen gegeven aan mensen uit heel Europa, heb in Amerika lessen gevolgd en heb opleidingen verzorgd in het buitenland. 

Ook heb ik aankomend docenten opgeleid tot een vakbekwame docente en docenten bijgeschoold d.m.v. bootcamps die in samenwerking met Amerika gegeven werden.

Natuurlijk ben ik zelf ook lessen blijven volgen die door Amerika aangeboden werden. Ik ben getraind door de wereldkampioen Tom Holcomb, David Fowler en Tom Bachik. Ook heb ik lessen gevolgd bij Lorena Marques, Alisha Rimando en Lee-Ann Smith, Pepijn Borrèl en Sam Biddle. In 2002 won ik voor CND (Creative) the award "best overall".

In 2002 is 10 for Nails opgericht. Geboren uit een enorme passie, gedrevenheid en liefde voor het vak. Ik heb alle lesprogramma's en opleidingen opnieuw geschreven met de nieuwste ontwikkelingen en technieken. In 2009 won ik de award "Best Education Benelux". Daar ben ik verschrikkelijk trots op.

Het lesprogramma en de producten in de groothandel zijn door de jaren enorm uitgebreid. Na 5 jaar waren we flink uit ons jasje gegroeid en zijn we verhuisd naar een prachtig pand aan de Enschotsestraat. In deze gemoderniseerde textielfabriek hebben we 3 opleidingslokalen gerealiseerd, een gezellige, knusse koffieruimte en een uitgebreide groothandel.

     

 

2012: Het lesprogramma is enorm uitgebreid zoals je kunt lezen in onze maandelijkse nieuwsbrief. In de groothandel verkopen we alle grote merken en heel veel producten op het gebied van Nail Art en Design.

2013: We zijn gaan werken met de NailLevel methode. 

Ik heb in februari 2013 de INJA opleiding gevolgd en ben daarvoor geslaagd! INJA staat voor International Nail Judge Association. Dit houdt in dat ik gecertificeerd internationaal jurylid ben en daardoor over de hele wereld de Nailympics mag jureren. De Nailympics kun je vergelijken met de olympische spelen maar dan op het gebied van nagels. Op dit moment zijn er 5 INJA gecertificeerde juryleden in nederland.

2014: Het opleidingsdeel van 10 for Nails is m.i.v. 1 januari overgegaan naar Nails & Beauty Academy onder leiding van Pamela Wagemakers. Pamela is een zeer gedreven ondernemer met een enorme passie voor het vak nagelstyling. Pamela heeft een aantal jaren bij 10 for Nails gewerkt en is een top docente. Boordevol ideeën en met al haar kennis, kundigheid en passie gaat ze haar grote droom verwezelijken; haar eigen opleidingsinstituut.

Ik ga me helemaal concentreren op de groothandel en webshop. Het assortiment in de groothandel en webshop wordt uitgebreid. Daar ga ik volledig mijn schouders onder zetten. Een nieuwe uitdaging waar ik verschrikkelijk veel zin in heb!

2016: We hebben de sleutel gekregen van ons nieuwe pand aan de Ceramstraat nummer 1 en betrekken per 1 januari dit prachtige nagelparadijs!! De groothandel wordt een stuk groter en we hebben dus weer mogelijkheden om flink uit te breiden. Ook gaan we weer wat workshops geven in een gezellige ontspannen sfeer. 

Eind 2016 ben ik de dealer geworden van Entity voor heel Nederland.  Entity is al jaren mijn favoriete merk. Het is op de markt gebracht door mijn grote vriend Tom Holcomb die helaas overleden is en Tom Bachik. Tom en Tom zijn meervoudig wereldkampioen nagelstyling en wisten wat ze zochten in een nieuw merk. Over ieder product is nagedacht en tot in de puntjes uitgewerkt. De lijn bestaat uit Acryl; prachtige heldere kleuren, geen luchtbellen, snel- en langzaam drogende liquid en een perfecte hechting. Gel die voorzien is van de Nano technologie met prachtige kleuren. Gellak onder de naam Color Couture met prachtige kleuren en een goede hechting. De flesjes hoeven niet geschud te worden en de houdbaarheid van het product is twee jaar. Het product blijft 3 weken op de nagels en  is in 10 minuten af te weken. Body Couture is de naam van de manicure en pedicure lijn. Te gebruiken op het hele lichaam. Kortom een complete lijn met hoogstaande producten volgens de laatste technologieën.