€ 9,95
(0)
Beschikbaar


Schrijf een beoordeling

Korneliya Nailart & Foil Gel laat een perfecte plaklaag achter zodat Nailart folie’s goed blijven hechten. Hoe dunner de folie, des te beter deze blijft kleven. 
De Nailart & Foil Gel kan ook worden gebruikt voor grotere oppervlakken zoals een smile line of juist voor de gedetailleerde designs.
Kenmerken van deze gel:
- Creëert de perfecte plaklaag voor Nailart folie’s
- Perfect voor het creëren van design nagels.
- Heeft geen geur.
- Gemakkelijke 1 laags applicatie.
- Gemiddelde flexibiliteit. 
- Hardt uit onder LED en UV lamp.
- Te gebruiken op Gelpolish, gel en acrylnagels
- Zelf egaliserende gel
- Gemakkelijk te verwijderen.
Werkwijze van de Folie Gel Clear
Lak de (kunst)nagel in een kleur die mooi past bij de kleur van de nailartfolie met Gelpolish of Color Gel. Werk de nagel af met een matte topcoat en hardt deze uit in de LED of UV lamp. 
Breng de folie gel gelijkmatig aan op de plaats waar je de folie wil. Hardt de gel in ca. 2 minuten uit in een 36 watt UV lamp of ca. 60 seconden in een LED lamp.
Knip een stukje transfer foil af en druk deze folie, Met de verkeerde kant op het gel design en wrijf tot de folie loslaat. Let op, de goede kant van de folie wijst omhoog, de verkeerde kant wordt op de nagel gedrukt. Werk het design af met 2 lagen Topgel of Topcoat. 

Gebruik altijd een nieuw stuk folie, gebruik nooit hetzelfde stukje opnieuw dat je al hebt gebruikt bij het vorige design.
Elke UV of LED lamp werkt verschillend. Voordat u de Folie Gel op de nagels van uw klant gebruikt, dient u de tijdsinstelling van uw lamp op een (oefen)tip te testen om de exacte tijd vast te stellen die nodig is om de gel uit te harden voor een optimale hechting van de transfer folie.

 

Unieke productcode (UPC)02180
ProducttypeDefault
Categorieën Kunstnagels > Gelnagels > Art gels
Prijs (excl. btw)€ 9,95
Prijs (incl. btw)€ 12,04
BTW hoog (21%)€ 2,09
Beschikbaarheid Beschikbaar
Cost 9,95
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.

Aanbevolen producten

Winkelmand