€ 2,95
(0)
Beschikbaar


Schrijf een beoordeling

Wow, deze Reflective glitterdust is echt geweldig en reflecteerd in licht. De glitterdust bevat grote en kleine stukjes en heeft een prachtige koper kleur. Een verpakking bevat maar liefst 5 gram! Deze glitter dust is te verwerken in acryl, gel, rubberbase/BIAB, gel lak, polygel, topcoat, bodylotion enz. Breng de glitter aan met de fluffy brush. De mengverhouding is 1 schepje glitter op 3 schepjes product. Je kunt een inlay maken of een sugar nagel. Bij een inlay nagel poets je de glitter in de plaklaag van een gel lak. Daarna werk je de nagel af met een topcoat. 
Wil je een sugar nagel maken dan breng je topcoat aan. Deze hard je niet uit. Je strooit de glitter in de natte topcoat en hardt deze uit. Borstel met een manicure borstel alle losse glitters van de nagel af. Evt. kun je de vrije rand van de nagel sealen met een Rubberbase/biab topcoat en een dun penseeltje. 

Let op: de kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto.

Unieke productcode (UPC)02948
ProducttypeDefault
Categorieën Nail art | Nail art > Glitter dust/ chrome / mermaid | Nail art > Glitter dust/ chrome / mermaid > Glitter dust
Prijs (excl. btw)€ 2,95
Prijs (incl. btw)€ 3,57
BTW hoog (21%)€ 0,62
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.

Aanbevolen producten

Winkelmand