€ 9,50
(0)
Beschikbaar

Lees de informatie goed door! Schrijf een beoordeling

Deze FFP 2 / KN 95 mond maskers zijn niet voor medisch gebruik. Door het enorme tekort, wereldwijd, zijn de prijzen enorm verhoogd. Zodra de prijzen gaan dalen zal ik deze ook direct aanpassen op mijn webshop. 

Dit masker dient ter bescherming tegen virussen, maar ben je ervan bewust dat dit masker maar een onderdeel is van de veiligheidseisen die je kunt en moet opvolgen. Voorkom dat je in contact komt met mensen die besmet zijn met het Corona virus en houd ten alle tijden de 1,5 meter afstand in acht. Bij in- en uitademing vloeit een deel van de lucht langs het masker en wordt niet gefilterd. Als je weet dat je met iemand in contact bent geweest met het Corona Virus, vervang dan direct het masker. Het gedragen masker dient op een veilige plaats weg gegooid te worden. 
Als je het masker continue draagt dan dient het masker na maximaal 4 uur vernieuwd te worden. Voorkom het gevoel van schijnveiligheid ten alle tijden en volg de richtlijnen van het RIVM. Deze tekst is niet medisch ondersteund maar geschreven door logisch na te denken.

Het aanbrengen van het mondmasker:

Zorg dat het masker goed aansluit op het gezicht. Als het masker niet goed aansluit kun je ongefilterde vervuilde lucht via de randen inademen.

Heb je lang haar, draag het in een staart of steek het op. Een masker blijft minder goed zitten bij lang haar.

Trek het masker open en buig daarbij de neusbeugel licht.

Houd het masker in de ene hand en de elastieken in de andere hand.

Voorkom aanraking van de binnenkant van het mondmasker.

Plaats de bovenkant van het masker net onder de neusbrug. Dat is het zachte deel boven de neus. Druk het masker met twee handen aan beide zijden tegelijkertijd aan langs de neus, van boven naar beneden. Als je deze handeling niet goed doet ontstaat er een kier.

Voel of het masker goed aansluit.

Als het masker goed aangebracht is, blijf er dan van af. Voorkom dat je steeds aan het masker zit of je gezicht aan raakt.

Het afzetten van het mondmasker:

Doe eerst de handschoenen uit door de buitenkant van de handschoen vast te pakken bij de pols en deze binnenstebuiten uit te trekken.

Pak beide elastieken met twee handen vast en trek het over het hoofd. Raak daarbij het gezicht en het masker niet aan. Gooi het masker weg in een afgesloten afvalbak met afvalzak.

Verwissel iedere 4 uur het mondmasker.

Was je handen minimaal 2 minuten en desinfecteer je handen.

 

Unieke productcode (UPC)02409
ProducttypeDefault
Categorieën Vloeistoffen, desinfectants & verbruiksartikelen > Verbruiksartikelen
Prijs (excl. btw)€ 9,50
Prijs (incl. btw)€ 11,50
BTW hoog (21%)€ 2,00
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.

Aanbevolen producten

Winkelmand