Event en opleidingen

lees hier meer >

013 545 52 90CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Entity V.I.P. Event en Opleidingen

Voor een Studio One PolyGel omscholing en Studio One PolyGel Try out Now informatie avonden kun je terecht bij 10 for Nails in Tilburg.

10 for Nails!                                                                                               

 Ceramstraat 1-3A

5013 BB Tilburg

013-5455290

info@10fornails.nl

Try out Now gratis en vrijblijvende informatie avond Studio One Polygel:

12 november van 9.30 uur tot 11.00 uur

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: info@10fornails.nl Vermeld je naam en de datum waarop je wil komen. 

Bijscholings avond: 

29 november van 19.00 uur tot 22.00 uur.

De bijscholingsavond kost 59,00 euro excl. BTW. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: info@10fornails.nl Vermeld je naam en de datum waarop je de omscholing wil volgen. 
De avond wordt afgesloten met een certificaat. 

 

10 for Nails workshops:

Op 13 september geven we de workshop polygel design van 19.00 uur tot 22.00 uur. Babyboom, Marble, kleuren maken, glitters, bloemen, 3D. Alles komt aan bod. De kosten voor de workshop bedraagt 49,00 excl. BTW. Je kunt inschrijven door een e mail te sturen aan info@10fornails.nl. Na inschrijving ontvang je een uitgebreide bevestiging. We werken op oefentips.

Op 20 september wordt de workshop dip & buff met tipverlenging gehouden van 19.00 uur tot 22.00 uur. We gaan nagels verlengen en je leert hoe je de tip moet verstevigen. De kosten voor de workshop bedraagt 49,00 excl. BTW. Je kunt inschrijven door een en mail te sturen naar info@10fornails.nl. Na inschrijving ontvang je een uitgebreide bevestiging. Je werkt op een model. 

Op 27 september wordt de workshop versteviging van de natuurlijke nagel gegeven van 19.00 uur tot 22.00 uur. Veel klanten hebben erg zwakke nagels waardoor gellak niet de houdbaarheid van twee tot 3 weken heeft. We leren je, hoe je de natuurlijke nagel verstevigd, dit doen we door een Soak off gel te gebruiken. De kosten voor de workshop bedraagt 49,00 excl. BTW. Je kunt inschrijven door een e mail te sturen aan info@10fornails.nl. Na inschrijving ontvang je een uitgebreide bevestiging. Je werkt op een model.

Van 7 november tot en met 12 november zijn de Christmas shopping days met prachtige aanbiedingen. 

Op 7 november zijn we al in kerstsfeer en geven we de workshop Gel lak kerst design. De workshop begint om 19.00 uur en om 21.00 uur sluiten we af. We maken mooie kerstnagels, voor ieder wat wils. Van uitgebreid en uitbundig tot eenvoudig en simpel. De kosten voor de workshop bedraagt 35,00 excl. BTW. Je kunt inschrijven door een e mail te sturen aan info@10fornails.nl. Na inschrijving ontvang je een uitgebreide bevestiging. Je werkt op oefentips.

Op 8 november geven we de workshop polygel design van 19.00 uur tot 22.00 uur. Marble, Babyboom, kleuren maken, glitters, bloemen, 3D. Alles komt aan bod. De kosten voor de workshop bedraagt 49,00 excl. BTW. Je kunt inschrijven door een e mail te sturen aan info@10fornails.nl. Na inschrijving ontvang je een uitgebreide bevestiging. We werken op oefentips.

 

Entity V.I.P. Event.

Je hebt het in de mail al kunnen lezen, bent het al tegen gekomen op facebook en zal het ook nog in de vakbladen gaan lezen: we organiseren een waanzinnig leuk Entity Event. 

Voor wie is dit event bedoelt: voor iedereen die fan is van Entity of intresse heeft in dit mooie merk. 
Wat gaan we doen: Je bent niet voor niets een VIP als je deelneemt. We gaan je enorm in de watten leggen met een uitleg van de korting die je in de toekomst gaat ontvangen. Een kleine salon heeft net zoveel recht op een mooie korting als een grote salon. 
Verder gaan we actief aan de slag met workshops in alle systemen die Entity heeft; Studio One PolyGel, Acryl, Gel, Gel lak en Dip & Buff. We sluiten de dag af met een goed gevulde goodiebag. 
Wat kost dat: Deze dag wordt je gratis aangeboden op diverse locaties in Nederland. Inclusief lunch. 
Ik wil mee doen, hoe kan ik me aanmelden: Om een uitnodiging te ontvangen vraag ik een paar minuutjes van jouw tijd. Ik wil je vragen om een enquête in te vullen zodat we elkaar beter leren kennen. Iedereen die de enquête in vult ontvangt een kado om je te bedanken en een uitnodiging voor het event. Dat wil je niet missen toch? 
Je kunt HIER de enquete invullen. 

 

 
   

 

Entity dealer

Nails Couture
Meerssenerweg 279 A
6224 AH Maastricht
043-8502662
info@groothandel-hollywoodnails.nl