Entity PRO LED lamp nieuw design

€ 275,00
Omschrijving

Deze kwalitatief hoogstaande Entity LED lamp is speciaal ontwikkeld voor gevoelige klanten. Entity introduceert een nieuwe LED lamp met een innovatief uithardings systeem. De Entity PRO LED lamp is ontwikkeld voor een snelle, gelijkmatige uitharding van Gel, Gel lak en PolyGel. De lamp is uitgerust met een Smart Cure systeem. Met Smart Cure wordt de intensiteit van het LED licht verdeeld over 60 seconden. Hiermee voorkom je een hitte reactie tijdens het uitharden. Doordat de diamant vormige LED lampjes 50.000 branduren mee gaan is het verwisselen van lampen verleden tijd (25 jaar bij gebruik van 8 uur per dag, 5 dagen per week) . Door het compacte model van deze lamp is deze makkelijk mee te nemen en neemt weinig plaats in op je tafel.

De bodem plaat is makkelijk te verwijderen en daardoor ook zeer geschikt voor pedicure behandelingen. Tevens is daardoor de lamp makkelijk schoon te maken.

De lamp bevat een timer voor 5, 30 of 60 seconden.

Verdere specificaties: 36 watt, mogelijkheid om 5 vingers tegelijk uit te harden door 360 graden verlichting, 1 jaar garantie, aan en uit knop aan de zijkant van de lamp, magnetische onderplaat die te desinfecteren is, monitor sensor waardoor de lamp aan gaat als de hand in de lamp gaat, kap om de ogen te beschermen tegen het licht.

Statement Doug Schoon: Alle nagellampen gebruiken LED's die UV licht uitstralen en er zijn GEEN uitzonderingen. Nagellamp LED's geven MEER UV licht af dan traditionele fluorescerende UV nagellampen en het uitharden gaat daarom sneller van UV gels.  Hoewel deze LED's meer UV uitstralen, liggen de handen korter onder de lampen, waardoor de blootstelling ongeveer gelijk is aan die van de oude stijl fluorescerende UV-nagellampen. Het is belangrijk te begrijpen dat UV-gels alleen kunnen worden uitgehard met UV-licht! En het is belangrijk te begrijpen dat deze lampen veilig zijn gebleken.

Productinformatie
Unieke product code (UPC)4998
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 275,00
Prijs (incl. BTW)€ 332,75
BTW€ 57,75
Beschikbaarheid Op voorraad (9985 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken