ENT-StudioOne-White_kleiner.jpg

Voor leuke, creatieve opleidingen en workshops kun je terecht bij 10 for Nails in Tilburg.

10 for Nails!                                                                                               

Ceramstraat 1-3A

5013 BB Tilburg

013-5455290

info@10fornails.nl

10 for Nails opleidingen en workshops:

Strak lakken online facebook opleiding:
De avondklok blijft gehandhaafd tot eind maart en ook hebben wij nog geen toestemming om lessen en workshops te verzorgen. Super jammer allemaal!
We moeten dus ook de workshop strak lakken annuleren. Maar…………… we hebben een hele leuke verrassing voor je; we geven deze opleiding online!!
Op maandag 22 maart om 19.00 uur gaan we van start met deze leuke opleiding. Je mag op een model werken of je werkt op jouw eigen nagels. Je verbetert jouw lak techniek aanzienlijk.
Hoe werkt zo’n training: De training wordt op 22 maart 2021 live gegeven in een besloten facebook groep. We starten om 19.00 uur. Je kunt vragen stellen tijdens de online training die meteen beantwoord worden. Ook daarna kun je vragen stellen in de groep. Je krijgt huiswerk en de foto’s van huiswerk mag je plaatsen in de groep. Wij beoordelen het huiswerk en geven je feedback. Als de set er prima uit ziet en aan de eisen voldoet ontvang je een certificaat. De video is na de online training nog 1 maand te bekijken en wordt dan uit de groep verwijderd.
Ben je bent net zo enthousiast als wij en wil je deelnemen aan deze online training, schaf deze opleiding dan aan in de webshop van 10 for Nails.  We vragen voor de online training 20,00 excl. btw ( 24,20 incl. btw) Zoals je van ons gewent bent, ontvang je een uitgebreide bevestiging met alle informatie. Lees deze goed door en reageer op deze bevestiging.

De geplande opleidingen:
De opleidingen voor 2021 zijn bekend. We hebben plaats voor 5 personen per opleiding. Wil je inschrijven voor een opleiding, wacht dan niet te lang.

Basis opleiding Acryl:
Deze basis opleiding bestaat uit 5 avonden van 19.00 uur tot 22.00 uur. Je werkt tijdens de opleiding met Entity acryl. Deze opleiding is vol en wordt verplaatst.

Basis opleiding BIAB/Rubberbase:
Deze basis opleiding bestaat uit 4 avonden van 19.00 uur tot 22.00 uur.
Je werkt tijdens de opleiding met TFN rubberbase. Wil je alle informatie ontvangen? stuur dan een e mail De data zijn nog niet bekend i.v.m. Covid

Basis opleiding Polygel:
Deze basis opleiding bestaat uit 4 avonden van 19.00 uur tot 22.00 uur.
De opleiding wordt gegeven op 08-04-2021, 15-04-2021, 22-04-2021 en 29-04-2021. Je werkt tijdens de opleiding met Entity polygel.
Wil je alle informatie, per e mail, ontvangen? stuur dan een mail

Nail Art:
Een super leuke nail art opleiding. We gaan werken met heel veel verschillende materialen. Op die manier kun je kennis maken
met veel technieken en materialen. Je leert over de opbouw van een design, de technieken en de combinaties. Een greep uit de materialen en technieken:
stempelen, cat eye, sugar, striping tape, spider gel, handpainting, folie en meer. Opleiding start om 19.00 uur en om 22.00 uur sluiten we af met een mooi certificaat.
De opleiding kost 49,50 excl. btw. Deze opleiding is vol en wordt verplaatst

Strak lakken:
Wil je perfect leren lakken, mooi strak en glad en dicht langs de nagelriem? Dan is de opleiding strak lakken iets voor jou. We werken tijdens deze opleiding met gel lak
en gaan jouw technieken verbeteren. De opleiding wordt gegeven op 15 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur. De opleiding kost 33,00 excl. btw. We sluiten de opleiding af met
een mooi certificaat. Deze opleiding is vol en wordt online aangeboden op facebook op 22 maart. Meer info zie je bovenaan deze pagina.
Om deze opleiding aan te kopen
klik je hier.


                                                                         

Winkelmand