Kortingsprogramma en opleidingen

lees hier meer >

013 545 52 90CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Entity kortingsprogramma & Opleidingen

Voor een Studio One PolyGel omscholing en Studio One PolyGel Try out Now informatie avonden kun je terecht bij 10 for Nails in Tilburg.

10 for Nails!                                                                                               

 Ceramstraat 1-3A

5013 BB Tilburg

013-5455290

info@10fornails.nl

 

10 for Nails workshops:

Try out Now gratis en vrijblijvende informatie avond Studio One Polygel: 12 november van 9.30 uur tot 11.00 uur. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: info@10fornails.nl Vermeld je naam en de datum waarop je wil komen. 

Bijscholings avond Studio One Polygel. 29 november van 19.00 uur tot 22.00 uur. De bijscholingsavond kost 59,00 euro excl. BTW. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: info@10fornails.nl Vermeld je naam en de datum waarop je de omscholing wil volgen. De avond wordt afgesloten met een certificaat. 

Op 6 december geven we een workshop Spider gel van 19.00 uur tot 21.00 uur. Er is zoveel mogelijk met deze gel dat we er een leuke workshop aan gaan wijden. Kom je ook? Je leert hoe je de spidergel aanbrengt en wat de mogelijkheden zijn. We werken op oefentips, je hebt geen model nodig. Deze workshop kost 27,50 euro excl. BTW. Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar info@10fornails.nl Vermeld de datum, opleiding en je naam. Na inschrijving ontvang je een uitgebreide bevestiging. Het lijkt me leuk als je komt.  

Entity Kortingsprogramma

We hebben een heel mooi kortingsprogramma gelanceerd voor alle Entity producten en het leuke is, de hoogte bepaal je zelf. Ben je een opstartende nagelstyliste, heb je een kleine salon of heb je een grote salon met meerdere tafels; dit programma is voor iedereen interessant. Entity heeft een prachtige, professionele, complete productlijn. We vragen geen minimale afname per maand en helpen je echt om te groeien. 

Voor wie is dit kortingsprogramma: Dit programma is voor iedereen die interesse heeft in het merk Entity. Ben je professioneel nagelstyliste en wil je meer winst uit een behandeling halen, meer omzet en hulp bij het groeien en opstarten van je salon, dan moet je zeker deelnemen.  
Ik wil mee doen, hoe kan ik me aanmelden: Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden en omvang van jouw salon hebben we een enquête gemaakt. Ik weet het, een enquête invullen is niet het hoogtepunt van jouw dag!  Het kost een paar minuutjes van jouw tijd. Iedereen die de enquête in vult ontvangt een kado om je te bedanken. Zodra de enquête hier binnen komt gaan we jouw start korting bepalen en deze krijg je per e mail toegestuurd. Ook ontvang je uitleg over het verhogen van de korting en dat is een fluitje van een cent. Dit wil je niet missen toch? 
Je kunt HIER de enquete invullen. 

 

 
   

 

Entity dealer

Nails Couture
Meerssenerweg 279 A
6224 AH Maastricht
043-8502662
info@groothandel-hollywoodnails.nl