Kortingsprogramma en opleidingen

lees hier meer >

013 545 52 90CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Entity kortingsprogramma & Opleidingen

Voor een Studio One PolyGel Basis opleiding, Omscholing en Studio One PolyGel Try out Now informatie avonden kun je terecht bij 10 for Nails in Tilburg.

10 for Nails!                                                                                               

Ceramstraat 1-3A

5013 BB Tilburg

013-5455290

info@10fornails.nl

 

10 for Nails opleidingen en workshops:

Basis opleiding Studio One Polygel. Op 9 september gaan we weer van start met de Basis opleiding Studio One Polygel. De opleiding bestaat uit 3 modules. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging dan ben je bij 10 for Nails in goede handen! Onze opleidingen zijn echte vak opleidingen. Wij hebben er voor gekozen om een volwaardige opleiding aan te bieden met pakketten waar je ook meteen mee aan de slag kunt, tijdens de opleiding, maar ook daarna. Je werkt iedere lesdag op een model, zodat je tijdens de opleiding diverse nagel vormen leert kennen.  Na afronding van de opleiding blijf je "onze cursist"  en kun je altijd bij ons terecht voor vragen, adviezen en hulp. Wij blijven altijd voorop lopen in de vernieuwing van technieken en producten. HET nieuwe product is PolyGel. De eigenschappen zijn echt geweldig en dit is het product van de toekomst. Vandaar dat wij er voor gekozen hebben om met dit product de opleidingen te verzorgen. Wil je alle informatie ontvangen zoals data, tijden, inhoud van de pakketten en de kosten, stuur dan een e mail naar info@10fornails.nl  De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

3D Acryl 08-04-2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Of je geen ervaring hebt, net begonnen bent met 3D acryl  of  al veel ervaring hebt; deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. De opleiding wordt op jouw nivo aangeboden. Dus wil je een stap verder komen in de wereld van de 3D acryl dan is deze opleiding een aanrader. Met deze technieken maakt jouw salon echt het verschil! Je hebt geen model nodig, je werkt op tips. Deze kun je dan meteen in de salon showen. De opleiding wordt afgesloten met een certificaat. De opleiding kost 99,00 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.   

Rubber Base. Deze opleiding is volgeboekt. Je kunt helaas niet meer inschrijven. 15-04-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. TFN Rubber base is een geweldig product; je brengt het aan als een base coat onder je gellak en de gellak heeft een enorme hechting. Breng je een aantal laagjes aan met een lichte welving dan verstevig je de natuurlijke nagel en hebt een enorme hechting. Een tipverlenging maken met een versteviging van Rubber base behoort ook tot de mogelijkheden. Als klapper op de vuurpijl is het zelfs mogelijk om een verlenging te maken op een sjabloon! Wat een mogelijkheden in 1 flesje. Rubber base is volledig af te weken en is verkrijgbaar in hele mooie kleuren. De les wordt afgesloten met een certificaat. De opleiding kost 49,00 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.  

Polygel design 16-04-2019 van 9.30 uur tot 12.30 uur. We werken tijdens deze workshops op tips, zodat deze meteen mooie voorbeelden hebt voor in de salon. We gaan aan de slag met 3D designs, kleuren mengen, glitters mengen, kant, marble enz. Kortom een leuke creatieve opleiding voor iedereen die een extra service aan wil bieden. De opleiding wordt afgesloten met een certificaat. De opleiding kost 49,00 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.

Strak lakken Deze opleiding is volgeboekt. Je kunt helaas niet meer inschrijven.18-04-2019 van 19.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens deze opleiding leer je om de nagel heel strak te lakken. Dicht bij de nagelriem, mooie strakke zijlijnen en de lak dun en gelijkmatig aanbrengen. Dit alles komt aan bod tijdens deze les. De les start om 19.00 uur en sluiten we af om 21.00 uur. De les wordt afgesloten met een certificaat.  De opleiding kost 32,50 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.

Polygel Babyboom 25-04-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze workshop leer je hoe een Babyboom nagel wordt opgebouwd. Het mooiste resultaat krijg je met Classic white ne Correction pink. Nu is het zo dat de kleur van Correction pink niet bij iedere huidskleur even mooi staat. We gaan dus ook kleuren mengen om tot een andere kleur cover pink te komen. Een babyboom nagel is ook erg mooi met glitter. Ook deze techniek leren we aan. Je leert de hoeveelheid product in te schatten, de plaatsing, het vervagen, glitter babyboom, kleuren mengen en vijl technieken. Je werkt tijdens deze les op een model om de technieken nog beter te leren.  We sluiten de opleiding af met een mooi certificaat. De opleiding kost 49,00 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.    

Blooming nagels 06-05-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Een hele leuke en snelle manier om prachtige salon designs te maken waar de klanten erg trots op gaan zijn. Deze nat in nat techniek geeft een mooi effect en wordt gemaakt met gel lak en Magic nail art gel. Voor een voorbeeld van deze techniek kun je de facebook pagina van 10 for Nails bekijken. We oefenen deze technieken op tips, je hebt dus geen model nodig. De tips worden helemaal afgewerkt zodat je deze kunt tonen in je salon. We sluiten de opleiding af met een mooi certificaat. De opleiding kost 49,00 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.    

Try out Now Polygel op 9 mei van 19.00 uur tot 20.30 uur. Deze gratis en vrijblijvende avond is bedoelt om kennis te maken met het waanzinnige product Polygel. We leggen je alles uit over het product, geven een demo van een Clear overlay en een French Manicure nagel. Daarna mag je bij jezelf een nagel styleren met Studio One Polygel. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl

Spidergel 14-05-2019 van 10.00 uur tot 12.00 uur. Met Spider gel maak je, snel en eevoudig een strakke art op een nagel. Wat een leuk product is dit! Je hebt geen model nodig, je werkt op tips die je als voorbeeld in de salon kunt gebruiken. Werken met Spidergel kan d.m.v. diverse technieken. We gaan ze allemaal behandelen en toepassen tijdens de workshop. De opleiding wordt afgesloten met een certificaat. De opleiding kost 32,50 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.

Animal prints op 20 mei van 19.00 uur tot 22.00 uur. Ze zijn deze zomer niet weg te denken, de Animal prints. Kleding, schoenen, sieraden en tassen zijn allemaal voorzien van een leuke dierenprint. Dan kunnen de nagels toch niet achter blijven. We geven een leuke opleiding dierenprints waarin je diverse technieken aangeleerd krijgt, van een snelle art tot een uitgebreid design. De opleiding is geschikt voor de beginnende en voor de gevorderde styliste. De opleiding wordt afgesloten met een mooi certificaat. Deze creatieve opleiding kost 49,00 euro excl BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Wil je inschrijven,  stuur dan een e mail naar info@10fornails.nl Je ontvangt een uitgebreide bevestiging, na inschrijving. 

Opleiding Nabehandelen op 21 mei van 9.30 uur tot 16.00 uur.  Het werk in de salon zou voor 95% moeten bestaan uit het uitvoeren van een nabehandeling. Je zet 1x een nieuwe set en daarna voer je steeds een nabehandeling uit. Jammer dat er op veel plaatsen geen nabehandeling gedaan wordt, maar dat men de gehele nagel afweekt. Op de eerste plaats niet zo goed voor de natuurlijke nagel, op de tweede plaats is het afweken een tijdrovend klusje. Ben je op de hoogte van de juiste vijltechniek, dan is een nabehandeling snel uitgevoerd en zien de nagels er weer tip top uit! Voor iedereen die vakkundig wil leren nabehandelen geven we een opleidingsdag Nabehandelen. De opleiding is geschikt voor de beginnende en voor de gevorderde styliste. De opleiding wordt afgesloten met een mooi certificaat. Deze creatieve opleiding kost 99,00 euro excl BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Wil je inschrijven,  stuur dan een e mail naar info@10fornails.nl Je ontvangt een uitgebreide bevestiging, na inschrijving. 

Strak lakken. 23-05-2019 van 19.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens deze opleiding leer je om de nagel heel strak te lakken. Dicht bij de nagelriem, mooie strakke zijlijnen en de lak dun en gelijkmatig aanbrengen. Dit alles komt aan bod tijdens deze les. De les start om 19.00 uur en sluiten we af om 21.00 uur. De les wordt afgesloten met een certificaat.  De opleiding kost 32,50 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.

Rubber Base.  27-05-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. TFN Rubber base is een geweldig product; je brengt het aan als een base coat onder je gellak en de gellak heeft een enorme hechting. Breng je een aantal laagjes aan met een lichte welving dan verstevig je de natuurlijke nagel en hebt een enorme hechting. Een tipverlenging maken met een versteviging van Rubber base behoort ook tot de mogelijkheden. Als klapper op de vuurpijl is het zelfs mogelijk om een verlenging te maken op een sjabloon! Wat een mogelijkheden in 1 flesje. Rubber base is volledig af te weken en is verkrijgbaar in hele mooie kleuren. De les wordt afgesloten met een certificaat. De opleiding kost 49,00 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.  

Omscholing/Bijscholing Studio One Polygel. 13-06-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. De bijscholing wordt gegeven door Monique Kools en kost 59,00 euro excl. BTW. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: info@10fornails.nl Vermeld je naam en de datum waarop je de omscholing wil volgen. De opleiding wordt afgesloten met een certificaat. De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer.                                                                                      

Entity Kortingsprogramma

We hebben een heel mooi kortingsprogramma gelanceerd voor alle Entity producten en het leuke is, de hoogte bepaal je zelf. Ben je een opstartende nagelstyliste, heb je een kleine salon of heb je een grote salon met meerdere tafels; dit programma is voor iedereen interessant. Entity heeft een prachtige, professionele, complete productlijn. We vragen geen minimale afname per maand en helpen je echt om te groeien. 

Voor wie is dit kortingsprogramma: Dit programma is voor iedereen die interesse heeft in het merk Entity. Ben je professioneel nagelstyliste en wil je meer winst uit een behandeling halen, meer omzet en hulp bij het groeien en opstarten van je salon, dan moet je zeker deelnemen.  
Ik wil mee doen, hoe kan ik me aanmelden: Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden en omvang van jouw salon hebben we een enquête gemaakt. Ik weet het, een enquête invullen is niet het hoogtepunt van jouw dag!  Het kost een paar minuutjes van jouw tijd. Iedereen die de enquête in vult ontvangt een kado om je te bedanken. Zodra de enquête hier binnen komt gaan we jouw start korting bepalen en deze krijg je per e mail toegestuurd. Ook ontvang je uitleg over het verhogen van de korting en dat is een fluitje van een cent. Dit wil je niet missen toch? 
Je kunt HIER de enquete invullen. 

 

 
   

 

Entity dealer

Nails Couture
Meerssenerweg 279 A
6224 AH Maastricht
043-8502662
info@groothandel-hollywoodnails.nl