Kortingsprogramma en opleidingen

lees hier meer >

013 545 52 90CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Entity kortingsprogramma & Opleidingen

Voor een Studio One PolyGel Basis opleiding, Omscholing en Studio One PolyGel Try out Now informatie avonden kun je terecht bij 10 for Nails in Tilburg.

10 for Nails!                                                                                               

Ceramstraat 1-3A

5013 BB Tilburg

013-5455290

info@10fornails.nl

 

10 for Nails opleidingen en workshops:

Groot nieuws:

MOYRA'S grootste nail-art talent Norka Andrea Szalay komt naar Nederland en jij kunt erbij zijn...! Norka Andrea Szalay die geweldige nail designs maakt komt naar 10 for Nails, in samenwerking met Moyra Nederland om 2 dagen cursus te geven.

14 September Stamping met een twist 15 September Painting Salon Style

Meld je snel aan door een mail te sturen naar info@10fornails.nl De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en de inschrijving is pas definitief als de volledige betaling voldaan is.

Prijzen:1 dag stamping 175,00 excl. btw. 1 dag painting 175,00 excl. btw. 2 dagen: stamping & painting 295,00 excl. btw 

1-Daagse Cursus STAMPING 14 September 2019 Moyra's grootste Nail-Art artiest is de Hongaarse Norka AndreaSzalay.Norka maakt de mooiste nail art designs en geeft jou alle tips & tricks met betrekking tot stamping nail art.Je leert met de diverse producten te werken en maakt spectaculair mooie designs.De combinatie met folies, pigmenten, glitter en chrome maakt een design helemaal af.  Het allerleukste is dan toch het delen van kennis en technieken. 
Wat ga je doen tijdens de Workshop Stamping?Je gaat zelf leren stempelen. Je leert alle basis technieken van het stempelen, maar ook gaan we een stapje verder met het gebruik van gelpolish, pigmenten, folies en glitters. Je leert stempels te combineren met elkaar, verschillende kleuren te gebruiken en het inkleuren van je stempel design. Deze stamping workshop is dan ook geschikt voor iedereen die iets wil doen met nail art. Je hebt geen ervaring nodig om te kunnen stempelen! Tijdens deze workshop worden alle basis technieken behandeld, maar ook geschikt voor nagelstylistes die alwat doen met stempel design. 

Model: Een model is niet nodig, je werkt op tips.
Kosten:€ 175,00 excl. btw (inclusief Certificaat en Lunch)
Datum: 14 September 2019
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: 10 for Nails in Tilburg 

1-Daagse Cursus PAINTING 15 September 2019 Wat ga je doen tijdens de Workshop Painting: We gaan bloemen en vlinders tekenen en deze prachtig inschilderen. Tijdens deze workshop worden alle basis technieken behandeld, maar de opleiding is ook geschikt voor nagelstylistes die al wat doen met Painting. 
Model: Een model is niet nodig, je werkt op tips.
Kosten: € 175,00 excl. btw (inclusief certificaat Lunch)
Datum: 15 September 2019
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: 10 for Nails in Tilburg 

2-Daagse Cursus STAMPING & PAINTING 14 & 15 September 2019 Pak deze kans om 2 dagen les van Norka te volgen met stempelen en painting. 
Model: Een model is niet nodig, je werkt op tips.
Kosten: € 295,00 excl. btw (inclusief Certificaat en Lunch)
Datum: 14 en 15 September 2019
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: 10 for Nails in Tilburg

Basis opleiding Studio One Polygel. Op 9 september gaan we weer van start met de Basis opleiding Studio One Polygel. De opleiding bestaat uit 3 modules. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging dan ben je bij 10 for Nails in goede handen! Onze opleidingen zijn echte vak opleidingen. Wij hebben er voor gekozen om een volwaardige opleiding aan te bieden met pakketten waar je ook meteen mee aan de slag kunt, tijdens de opleiding, maar ook daarna. Je werkt iedere lesdag op een model, zodat je tijdens de opleiding diverse nagel vormen leert kennen.  Na afronding van de opleiding blijf je "onze cursist"  en kun je altijd bij ons terecht voor vragen, adviezen en hulp. Wij blijven altijd voorop lopen in de vernieuwing van technieken en producten. HET nieuwe product is PolyGel. De eigenschappen zijn echt geweldig en dit is het product van de toekomst. Vandaar dat wij er voor gekozen hebben om met dit product de opleidingen te verzorgen. Wil je alle informatie ontvangen zoals data, tijden, inhoud van de pakketten en de kosten, stuur dan een e mail naar info@10fornails.nl  De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Omscholing/Bijscholing Studio One Polygel. 13-06-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. De bijscholing wordt gegeven door Monique Kools en kost 59,00 euro excl. BTW. Je werkt deze avond op een model of op jezelf. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: info@10fornails.nl Vermeld je naam en de datum waarop je de omscholing wil volgen. De opleiding wordt afgesloten met een certificaat. De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer.   

Aero Puffing 09-09-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. De Aero Puffing techniek vervangt het airbrush apparaat. Er ontstaan dezelfde designs maar dan zonder het apparaat te gebruiken. Je gebruikt daarvoor een speciaal penseel en sjablonen en een pasta. Deze technieken zijn eenvoudig aan te leren en zorgen voor een snelle art die er spectaculair mooi uit ziet. De opleiding wordt gegeven door Sandra Thorig op 09-09-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur bij 10 for Nails in Tilburg. We sluiten de opleiding af met een mooi certificaat. De kosten bedragen 49,00 excl BTW ( 59.30 incl BTW). Je hebt geen model nodig. Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Stempelen Basis 11-09-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Stempelen is helemaal hot. Moyra heeft heel veel prachtige stempelplaten. De techniek is super makkelijk en het resultaat onwaarschijnlijk mooi. Omdat Moyra zoveel verschillende lakken heeft (nagellak, gel lak, folie lak, folie gel, holographic lak en chrome lak) geven we een basis opleiding zodat je diverse technieken toe kunt passen met diverse lakken. Je gaat met prachtige designs de deur uit en zal versteld staan van de mogelijkheden. Monique Kools zal deze opleiding verzorgen en de opleiding wordt afgesloten met een mooi certificaat. Je hebt geen model nodig, we werken op tips. De kosten bedragen 49,00 excl BTW ( 59.30 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Perfecte sjabloon applicatie 12-09-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Werk je met tips dan heb je een enorme tijdswinst. Je hoeft de juiste tip niet uit te zoeken, op maat te maken, knippen, vorm te vijlen en te blenden. Werk je met sjablonen dan breng je het sjabloon aan en je kunt meteen van start. Wil je sneller werken, dan is de sjabloon techniek dé techniek voor jou. Je kunt deze opleiding volgen met Acryl, Gel of Polygel. Je werkt tijdens deze training op een model of op jezelf. Monique Kools zal deze opleiding verzorgen en de opleiding wordt afgesloten met een mooi certificaat. De kosten bedragen 49,00 excl BTW ( 59.30 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer.  

Try out Now Polygel op 18-09-2019 van 19.00 uur tot 20.30 uur. Deze gratis en vrijblijvende avond is bedoelt om kennis te maken met het waanzinnige product Polygel. We leggen je alles uit over het product, geven een demo van een Clear overlay en een French Manicure nagel. Daarna mag je bij jezelf een nagel styleren met Studio One Polygel. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl

Het opstarten van je salon op 23-09-2019 van 19.00 uur tot 21.30 uur. Je bent nagelstyliste... en dan? Hoe start je nu een salon, wat is de beste manier van reclame, hoe kom ik aan klanten, hoe behoud ik deze klanten. Allemaal zaken waar je over na moet denken. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je heel wat tips en tricks aanreiken. Natuurlijk leren we ook veel van elkaar tijdens deze avond. We bieden deze avond gratis aan en gaan samen sparren om tot nieuwe ideetjes te komen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl

Stempelen gevorderden op 25-09-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Heb je de basis van het stempelen onder de knie, dan gaan we een stapje verder in de wereld van het stempelen. We maken de mooiste nagels in 3D en met diverse technieken. Een creatieve opleiding om leuke ideetjes op te doen om al jouw klanten te verrassen met een prachtig design naar haar smaak. Monique Kools verzorgt deze opleiding en we sluiten de opleiding af met een mooi certificaat. Je werkt deze avond op tips. De kosten bedragen 49,00 excl BTW ( 59.30 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Babyboom. Op 26-09-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Babyboom is nog steeds de meest gebruikte techniek. Prachtig om een nude over te laten lopen in een soft white. Deze techniek kun je natuurlijk ook gebruiken met kleuren en glitters. Deze opleiding wordt verzorgd door Monique Kools. We geven de opleiding met Acryl of Polygel en de opleiding wordt afgesloten met een prachtig certificaat. Je werkt deze avond op een model of op jezelf. De kosten bedragen 49,00 excl BTW ( 59.30 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Plastiline basis op 30-09-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Met deze kneedbare UV gel kun je prachtige bloemen, lace en andere spectaculaire vormen maken die lijken op porselein. De blaadjes die je maakt zijn flinterdun en lijken op echte bloemen. Het product hardt uit in een UV- of LED lamp. Omdat deze techniek anders is als bijvoorbeeld werken met acryl geven we een basis cursus en een gevorderde cursus. Begin je met de basis, dan leer je stap voor stap aan hoe je dit product kunt verwerken. Na de basis opleiding kun je ook de gevorderde opleiding volgen om de technieken uit te breiden. Je werkt deze avond op tips. We sluiten de avond af met een mooi certificaat. De kosten bedragen 49,00 excl BTW ( 59.30 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Ombre en Krullen op 02-10-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. De mogelijkheden met een Ombre zijn ongelimiteerd en super mooi. Je leert tijdens deze opleiding een prachtige overloop van kleuren te maken in diverse tinten. Daarna werken we de nagels af met sierlijke krullen. Een leuke creatieve opleiding, gegeven door Sandra Thorig. Je werkt op tips en hebt dus geen model nodig. De avond wordt afgesloten met een mooi certificaat. De kosten bedragen 49,00 excl BTW ( 59.30 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Gratis Manicure workshop 10-10-2019 van 19.00 uur tot 21.00 uur. Entity heeft een heerlijke Spa lijn op de markt gebracht; de Argan oil. 4 mooie Argan olie producten in de vorm van een Scrub, Butter, Lotion en Cuticle drops. Er is gebruik gemaakt van de meest effectieve vorm van argan Olie. De olie is 3x gefilterd om tot het meest pure en veilige product te komen en dat is 100% Argan. Bij aankoop van alle 4 de producten ontvang je deze leuke manicure workshop gratis. Je ontvangt een naslagwerk met werkwijze en we sluiten de les af met een certificaat.  Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Frees opleiding 22-10-2019 van 9.30 uur tot 16.00 uur. Als je gaat frezen dan ontlast je arm en schouder enorm. Met electrisch vijlen kun je een nabehandeling uitvoeren, de natuurlijke nagel voorbereiden, tips blenden, een smile line uitfrezen en meer. Vrees voor de frees is niet nodig want we bouwen de les rustig en veilig op zodat je op een ontspannen manier perfect leert frezen. Let op: We leren geen Russian Manicure aan omdat we daar niet achter staan. Wil jij goed en veilig leren frezen, meldt je dan aan voor onze opleiding Frezen. Je werkt op een model. De dag wordt afgesloten met een mooi certificaat. De kosten bedragen 99,00 excl BTW (119,79 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Try out Now Polygel op 24-10-2019 van 19.00 uur tot 20.30 uur. Deze gratis en vrijblijvende avond is bedoelt om kennis te maken met het waanzinnige product Polygel. We leggen je alles uit over het product, geven een demo van een Clear overlay en een French Manicure nagel. Daarna mag je bij jezelf een nagel styleren met Studio One Polygel. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl 

Perfectie/specialisatie training. Op 29-10-2019 geeft Sandra Thorig een Perfectie/specialisatie training. Dit is een training voor alle stylistes. Tijdens deze training geef jij aan waar je nog moeite mee hebt en daar wordt de hele dag aan gewerkt. Je kunt de training volgen met Acryl, Gel of Polygel. Sandra helpt je om te perfectioneren en om eventueel wat meer snelheid in de behandeling te brengen.  De opleiding start om 10.00 uur en om 16.00 uur sluiten we af met een mooi certificaat. De kosten voor deze opleiding bedraagt 99,00 excl BTW ( 119,79 incl BTW) en je werkt op een model of op jezelf. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer.     

Omscholing/Bijscholing Studio One Polygel. 31-10-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. De bijscholing wordt gegeven door Monique Kools en kost 59,00 euro excl. BTW. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: info@10fornails.nl Vermeld je naam en de datum waarop je de omscholing wil volgen. Je werkt deze avond op een model of op jezelf. De opleiding wordt afgesloten met een certificaat. De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer.  

Babyboom gel. Op 06-11-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur geven we de opleiding Babyboom gel. Babyboom houdt in dat de ene kleur overloopt in de andere kleur. Met deze mooie techniek kun je eindeloos varieeren. Je werkt deze avond op tips. De opleiding wordt afgesloten met een mooi certificaat. De kosten bedragen 49,00 excl BTW ( 59.30 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer.  

Rubber Base.  13-11-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. TFN Rubber base is een geweldig product; je brengt het aan als een base coat onder je gellak en de gellak heeft een enorme hechting. Breng je een aantal laagjes aan met een lichte welving dan verstevig je de natuurlijke nagel en hebt een enorme hechting. Een tipverlenging maken met een versteviging van Rubber base behoort ook tot de mogelijkheden. Als klapper op de vuurpijl is het zelfs mogelijk om een verlenging te maken op een sjabloon! Wat een mogelijkheden in 1 flesje. Rubber base is volledig af te weken en is verkrijgbaar in hele mooie kleuren. De les wordt afgesloten met een certificaat. De opleiding kost 49,00 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.  

Strak lakken. 14-11-2019 van 19.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens deze opleiding leer je om de nagel heel strak te lakken. Dicht bij de nagelriem, mooie strakke zijlijnen en de lak dun en gelijkmatig aanbrengen. Dit alles komt aan bod tijdens deze les. De les wordt afgesloten met een certificaat.  De opleiding kost 32,50 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.

Party Design 18-11-2019 van 19.00 uur tot 21.30 uur. Met de kerst en oud en nieuw in het vooruitzicht gaan we helemaal los met prachtige designs. Van heel rustig tot uitbundig. We werken met allerlei technieken en nail art materialen om zo tot de ultieme Party Nails te komen. Voor ieder wat wils. Je werkt op tips en hebt dus geen model nodig. De les wordt afgesloten met een certificaat.  De opleiding kost 40,00 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.

Plastiline gevorderde op 20-11-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Werk je al een tijdje met Plastiline gel of heb je de basis opleiding met platiline gevolgd, dan is deze workshop precies iets voor jou. The next level. De designs worden uitgebreider en de technieken worden aangescherpt. Hiermee maak je echt het verschil. Je werkt op tips en hebt geen model nodig. De les wordt afgesloten met een certificaat.  De opleiding kost 49,00 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.    

3D Acryl 25-11-2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Of je geen ervaring hebt, net begonnen bent met 3D acryl of al veel ervaring hebt; deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. De opleiding wordt op jouw nivo aangeboden. Dus wil je een stap verder komen in de wereld van de 3D acryl dan is deze opleiding een aanrader. Met deze technieken maakt jouw salon echt het verschil! Je hebt geen model nodig, je werkt op tips. Deze kun je dan meteen in de salon showen. De opleiding wordt afgesloten met een certificaat. De opleiding kost 99,00 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.                                                                            

Entity Kortingsprogramma

We hebben een heel mooi kortingsprogramma gelanceerd voor alle Entity producten en het leuke is, de hoogte bepaal je zelf. Ben je een opstartende nagelstyliste, heb je een kleine salon of heb je een grote salon met meerdere tafels; dit programma is voor iedereen interessant. Entity heeft een prachtige, professionele, complete productlijn. We vragen geen minimale afname per maand en helpen je echt om te groeien. 

Voor wie is dit kortingsprogramma: Dit programma is voor iedereen die interesse heeft in het merk Entity. Ben je professioneel nagelstyliste en wil je meer winst uit een behandeling halen, meer omzet en hulp bij het groeien en opstarten van je salon, dan moet je zeker deelnemen.  
Ik wil mee doen, hoe kan ik me aanmelden: Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden en omvang van jouw salon hebben we een enquête gemaakt. Ik weet het, een enquête invullen is niet het hoogtepunt van jouw dag!  Het kost een paar minuutjes van jouw tijd. Iedereen die de enquête in vult ontvangt een kado om je te bedanken. Zodra de enquête hier binnen komt gaan we jouw start korting bepalen en deze krijg je per e mail toegestuurd. Ook ontvang je uitleg over het verhogen van de korting en dat is een fluitje van een cent. Dit wil je niet missen toch? 
Je kunt HIER de enquete invullen.