Kortingsprogramma en opleidingen

lees hier meer >

013 545 52 90CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Entity kortingsprogramma & Opleidingen

Voor een Studio One PolyGel Basis opleiding, Omscholing en Studio One PolyGel Try out Now informatie avonden kun je terecht bij 10 for Nails in Tilburg.

10 for Nails!                                                                                               

Ceramstraat 1-3A

5013 BB Tilburg

013-5455290

info@10fornails.nl

 

10 for Nails opleidingen en workshops:

Open dag/ Demo dag op woensdag 23 oktober van 15.00 uur tot 21.00 uur houden we een open dag/demo dag bij 10 for Nails! Natuurlijk gelden er op deze dag spectaculaire deals die, zowel in de groothandel, als in de shop te bestellen zijn. Daarnaast staan onze docenten klaar om te laten zien wat er mogelijk is met de mooie producten die we verkopen. We geven demo's in alles wat jij wil zien. Ben je benieuwd hoe onze Vita Fiber gel werkt, of stoei je al een tijd met de chrome poeders? Wil je meer weten over de opleidingen die we aanbieden of wil je uitleg over hoe het Entity VIP kortingsprogramma eruit ziet? Op al jouw vragen wordt, tijdens de open dag, antwoord gegeven.
Natuurlijk zorgen wij weer voor een hapje en drankje en maken we er met z'n allen een gezellige dag van.
Jij komt toch ook? 

Try out Now Polygel op 18-09-2019 van 19.00 uur tot 20.30 uur. Deze gratis en vrijblijvende avond is bedoelt om kennis te maken met het waanzinnige product Polygel. We leggen je alles uit over het product, geven een demo van een Clear overlay en een French Manicure nagel. Daarna mag je bij jezelf een nagel styleren met Studio One Polygel. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl

Het opstarten van je salon op 23-09-2019 van 19.00 uur tot 21.30 uur. Je bent nagelstyliste... en dan? Hoe start je nu een salon, wat is de beste manier van reclame, hoe kom ik aan klanten, hoe behoud ik deze klanten. Allemaal zaken waar je over na moet denken. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je heel wat tips en tricks aanreiken. Natuurlijk leren we ook veel van elkaar tijdens deze avond. We bieden deze avond gratis aan en gaan samen sparren om tot nieuwe ideetjes te komen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl

Stempelen gevorderden op 25-09-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Heb je de basis van het stempelen onder de knie, dan gaan we een stapje verder in de wereld van het stempelen. We maken de mooiste nagels in 3D en met diverse technieken. Een creatieve opleiding om leuke ideetjes op te doen om al jouw klanten te verrassen met een prachtig design naar haar smaak. Monique Kools verzorgt deze opleiding en we sluiten de opleiding af met een mooi certificaat. Je werkt deze avond op tips. De kosten bedragen 49,00 excl BTW ( 59.30 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Babyboom. Op 26-09-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Babyboom is nog steeds de meest gebruikte techniek. Prachtig om een nude over te laten lopen in een soft white. Deze techniek kun je natuurlijk ook gebruiken met kleuren en glitters. Deze opleiding wordt verzorgd door Monique Kools. We geven de opleiding met Acryl of Polygel en de opleiding wordt afgesloten met een prachtig certificaat. Je werkt deze avond op een model of op jezelf. De kosten bedragen 49,00 excl BTW ( 59.30 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Plastiline basis op 30-09-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Met deze kneedbare UV gel kun je prachtige bloemen, lace en andere spectaculaire vormen maken die lijken op porselein. De blaadjes die je maakt zijn flinterdun en lijken op echte bloemen. Het product hardt uit in een UV- of LED lamp. Omdat deze techniek anders is als bijvoorbeeld werken met acryl geven we een basis cursus en een gevorderde cursus. Begin je met de basis, dan leer je stap voor stap aan hoe je dit product kunt verwerken. Na de basis opleiding kun je ook de gevorderde opleiding volgen om de technieken uit te breiden. Je werkt deze avond op tips. We sluiten de avond af met een mooi certificaat. De kosten bedragen 49,00 excl BTW ( 59.30 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Ombre en Krullen op 02-10-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. De mogelijkheden met een Ombre zijn ongelimiteerd en super mooi. Je leert tijdens deze opleiding een prachtige overloop van kleuren te maken in diverse tinten. Daarna werken we de nagels af met sierlijke krullen. Een leuke creatieve opleiding, gegeven door Sandra Thorig. Je werkt op tips en hebt dus geen model nodig. De avond wordt afgesloten met een mooi certificaat. De kosten bedragen 49,00 excl BTW ( 59.30 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Gratis Manicure workshop 10-10-2019 van 19.00 uur tot 21.00 uur. Entity heeft een heerlijke Spa lijn op de markt gebracht; de Argan oil. 4 mooie Argan olie producten in de vorm van een Scrub, Butter, Lotion en Cuticle drops. Er is gebruik gemaakt van de meest effectieve vorm van argan Olie. De olie is 3x gefilterd om tot het meest pure en veilige product te komen en dat is 100% Argan. Bij aankoop van alle 4 de producten ontvang je deze leuke manicure workshop gratis. Je ontvangt een naslagwerk met werkwijze en we sluiten de les af met een certificaat.  Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Frees opleiding 22-10-2019 van 9.30 uur tot 16.00 uur. Als je gaat frezen dan ontlast je arm en schouder enorm. Met electrisch vijlen kun je een nabehandeling uitvoeren, de natuurlijke nagel voorbereiden, tips blenden, een smile line uitfrezen en meer. Vrees voor de frees is niet nodig want we bouwen de les rustig en veilig op zodat je op een ontspannen manier perfect leert frezen. Let op: We leren geen Russian Manicure aan omdat we daar niet achter staan. Wil jij goed en veilig leren frezen, meldt je dan aan voor onze opleiding Frezen. Je werkt op een model. De dag wordt afgesloten met een mooi certificaat. De kosten bedragen 99,00 excl BTW (119,79 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer. 

Open dag/ Demo dag op woensdag 23-10-2019 van 15.00 uur tot 21.00 uur houden we een open dag/demo dag bij 10 for Nails! Natuurlijk gelden er op deze dag spectaculaire deals die, zowel in de groothandel, als in de shop te bestellen zijn. Daarnaast staan onze docenten klaar om te laten zien wat er mogelijk is met de mooie producten die we verkopen. We geven demo's in alles wat jij wil zien. Ben je benieuwd hoe onze Vita Fiber gel werkt, of stoei je al een tijd met de chrome poeders? Wil je meer weten over de opleidingen die we aanbieden of wil je uitleg over hoe het Entity VIP kortingsprogramma eruit ziet? Op al jouw vragen wordt, tijdens de open dag, antwoord gegeven.
Natuurlijk zorgen wij weer voor een hapje en drankje en maken we er met z'n allen een gezellige dag van.
Jij komt toch ook? 

Try out Now Polygel op 24-10-2019 van 19.00 uur tot 20.30 uur. Deze gratis en vrijblijvende avond is bedoelt om kennis te maken met het waanzinnige product Polygel. We leggen je alles uit over het product, geven een demo van een Clear overlay en een French Manicure nagel. Daarna mag je bij jezelf een nagel styleren met Studio One Polygel. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl 

Perfectie/specialisatie training. Op 29-10-2019 geeft Sandra Thorig een Perfectie/specialisatie training. Dit is een training voor alle stylistes. Tijdens deze training geef jij aan waar je nog moeite mee hebt en daar wordt de hele dag aan gewerkt. Je kunt de training volgen met Acryl, Gel of Polygel. Sandra helpt je om te perfectioneren en om eventueel wat meer snelheid in de behandeling te brengen.  De opleiding start om 10.00 uur en om 16.00 uur sluiten we af met een mooi certificaat. De kosten voor deze opleiding bedraagt 99,00 excl BTW ( 119,79 incl BTW) en je werkt op een model of op jezelf. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer.     

Omscholing/Bijscholing Studio One Polygel. 31-10-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. De bijscholing wordt gegeven door Monique Kools en kost 59,00 euro excl. BTW. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: info@10fornails.nl Vermeld je naam en de datum waarop je de omscholing wil volgen. Je werkt deze avond op een model of op jezelf. De opleiding wordt afgesloten met een certificaat. De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer.  

Perfecte sjabloon applicatie 05-11-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Werk je met tips dan heb je een enorme tijdswinst. Je hoeft de juiste tip niet uit te zoeken, op maat te maken, knippen, vorm te vijlen en te blenden. Werk je met sjablonen dan breng je het sjabloon aan en je kunt meteen van start. Wil je sneller werken, dan is de sjabloon techniek dé techniek voor jou. Je kunt deze opleiding volgen met Acryl, Gel of Polygel. Je werkt tijdens deze training op een model of op jezelf. Monique Kools zal deze opleiding verzorgen en de opleiding wordt afgesloten met een mooi certificaat. De kosten bedragen 49,00 excl BTW ( 59.30 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer.  

Babyboom gel. Op 06-11-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur geven we de opleiding Babyboom gel. Babyboom houdt in dat de ene kleur overloopt in de andere kleur. Met deze mooie techniek kun je eindeloos varieeren. Je werkt deze avond op tips. De opleiding wordt afgesloten met een mooi certificaat. De kosten bedragen 49,00 excl BTW ( 59.30 incl BTW). Inschrijven doe je door een e mail te sturen naar: info@10fornails.nl De opleiding gaat door bij 4 cursisten of meer.  

Rubber Base.  13-11-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. TFN Rubber base is een geweldig product; je brengt het aan als een base coat onder je gellak en de gellak heeft een enorme hechting. Breng je een aantal laagjes aan met een lichte welving dan verstevig je de natuurlijke nagel en hebt een enorme hechting. Een tipverlenging maken met een versteviging van Rubber base behoort ook tot de mogelijkheden. Als klapper op de vuurpijl is het zelfs mogelijk om een verlenging te maken op een sjabloon! Wat een mogelijkheden in 1 flesje. Rubber base is volledig af te weken en is verkrijgbaar in hele mooie kleuren. De les wordt afgesloten met een certificaat. De opleiding kost 49,00 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.  

Strak lakken. 14-11-2019 van 19.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens deze opleiding leer je om de nagel heel strak te lakken. Dicht bij de nagelriem, mooie strakke zijlijnen en de lak dun en gelijkmatig aanbrengen. Dit alles komt aan bod tijdens deze les. De les wordt afgesloten met een certificaat.  De opleiding kost 32,50 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.

Party Design 18-11-2019 van 19.00 uur tot 21.30 uur. Met de kerst en oud en nieuw in het vooruitzicht gaan we helemaal los met prachtige designs. Van heel rustig tot uitbundig. We werken met allerlei technieken en nail art materialen om zo tot de ultieme Party Nails te komen. Voor ieder wat wils. Je werkt op tips en hebt dus geen model nodig. De les wordt afgesloten met een certificaat.  De opleiding kost 40,00 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.

Plastiline gevorderde op 20-11-2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Werk je al een tijdje met Plastiline gel of heb je de basis opleiding met platiline gevolgd, dan is deze workshop precies iets voor jou. The next level. De designs worden uitgebreider en de technieken worden aangescherpt. Hiermee maak je echt het verschil. Je werkt op tips en hebt geen model nodig. De les wordt afgesloten met een certificaat.  De opleiding kost 49,00 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.    

3D Acryl 25-11-2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Of je geen ervaring hebt, net begonnen bent met 3D acryl of al veel ervaring hebt; deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. De opleiding wordt op jouw nivo aangeboden. Dus wil je een stap verder komen in de wereld van de 3D acryl dan is deze opleiding een aanrader. Met deze technieken maakt jouw salon echt het verschil! Je hebt geen model nodig, je werkt op tips. Deze kun je dan meteen in de salon showen. De opleiding wordt afgesloten met een certificaat. De opleiding kost 99,00 euro excl. BTW en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@10fornails.nl. Je ontvangt een uitgebreide bevestiging na inschrijving.                                                                            

Entity Kortingsprogramma

We hebben een heel mooi kortingsprogramma gelanceerd voor alle Entity producten en het leuke is, de hoogte bepaal je zelf. Ben je een opstartende nagelstyliste, heb je een kleine salon of heb je een grote salon met meerdere tafels; dit programma is voor iedereen interessant. Entity heeft een prachtige, professionele, complete productlijn. We vragen geen minimale afname per maand en helpen je echt om te groeien. 

Voor wie is dit kortingsprogramma: Dit programma is voor iedereen die interesse heeft in het merk Entity. Ben je professioneel nagelstyliste en wil je meer winst uit een behandeling halen, meer omzet en hulp bij het groeien en opstarten van je salon, dan moet je zeker deelnemen.  
Ik wil mee doen, hoe kan ik me aanmelden: Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden en omvang van jouw salon hebben we een enquête gemaakt. Ik weet het, een enquête invullen is niet het hoogtepunt van jouw dag!  Het kost een paar minuutjes van jouw tijd. Iedereen die de enquête in vult ontvangt een kado om je te bedanken. Zodra de enquête hier binnen komt gaan we jouw start korting bepalen en deze krijg je per e mail toegestuurd. Ook ontvang je uitleg over het verhogen van de korting en dat is een fluitje van een cent. Dit wil je niet missen toch? 
Je kunt HIER de enquete invullen.