€ 153,50
(0)
Beschikbaar


Schrijf een beoordeling

Prachtige zomer kleuren in een mooie display! Deze zomer display bevat 6 kleuren gel lak en 6 nagel lakken in precies dezelfde kleuren als de gel lakken. Ideaal voor de verkoop aan de klant zodat ze zelf haar (teen) nagels kan lakken of de uitgroei bij kan werken. De collectie bevat 6 kleuren gel lak en een bijpassende nagellak; Light up the night, On the bright side, Electric you, Livin in vivid, After glow en Hit the switch.

Na een goede voorbereiding van de natuurlijke nagel, reinig je de nagel met Natural Nail Prep. Daarna breng je NuBond aan. Dit is een hechtmiddel, een zuur vrije primer. De Entity Base Coat breng je zeer dun aan en verzegelt de nagel aan de vrije rand. Je hardt dit laagje uit onder een UV of LED lamp. Na uitharding verwijder je, met een schoon en droog sponsje, de overtollige Base Coat van de nagels. Breng een dun laagje kleur aan, verzegel de vrije rand en hard dit uit in een UV of LED lamp. Met het tweede laagje kleur maak je de gel lak dekkend. Ook dit hardt je weer uit. Als laatste breng je de Entity Topcoat aan en verzegel je de vrije rand. Na uitharding in een UV of LED lamp verwijder je de plaklaag met een sponsje met Natural Nail Prep. Verzorg de nagelriemen met een druppel Cuticle oil. Entity One Color Couture gellak hardt uit onder elke standaard 36 watt UV lamp of LED lamp. Geen vlekken, geen tekenen van slijtage en geen droogtijd. In combinatie met de Entity One Color base- en topcoat blijft deze lak weken mooi met een super hoogglans. Snel en gemakkelijk af te weken in 10 minuten met Entity product remover. De nagel lak van Entity is van zeer goede kwaliteit; De Base coat bevat Oligomers voor een super hechting op de natuurlijke nagel. De kleur lakken hebben een ultra luxe formule die rijke kleuren geven en zorgen voor een perfecte dekking. De topcoat bevat een mix van Oligomers en Photo-initiators die zorgen voor een super hechting tot wel 10 dagen en een glans die gelijk staat aan de glans van een gel lak. Deze topcoat heeft de hoogste glans in de markt. De nagel lak droogt aan de lucht, je hebt voor de nagellak geen UV of LED lamp nodig. De EOCC gel lakken van Entity zijn van een super kwaliteit, de flesjes bevatten maar liefst 15 ml, hoeven niet geschud te worden, hebben een perfecte hechting en super hoogglans en blijven 2 tot 3 weken prachtig op de nagel.

Unieke productcode (UPC)ad8d24d8-703c-42c6-82e4-2fa69f7a3c69
ProducttypeDefault
Categorieën Gellak | Gellak > Entity Color Couture Gellak | Gellak > Entity Color Couture Gellak > Entity Color Couture collecties
Prijs (excl. btw)€ 153,50
Prijs (incl. btw)€ 185,74
BTW hoog (21%)€ 32,24
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.

Aanbevolen producten

Winkelmand