Blooming en goudfolie voordeelkit

€ 45,40 € 36,50
Omschrijving

Blooming gel is zo leuk om mee te werken! In deze makkelijke set hebben we het gecombineerd met goud folie. Super leuk om met kerst te gebruiken, maar je ziet dat het ook prachtig staat in een zomerse set. We bieden alle gebruikte producten aan in een mooie voordeel kit. De kit bestaat uit de volgende producten: TFN Gel lak # B 122, TFN goud folie, Blooming gel, TFN dotting tool en de TFN High gloss topcoat. Je koopt deze kit nu voordelig in. 

·       Andere producten die we gebruikt hebben zijn: TFN #109 wit

 Werkwijze:
1. Na een goede voorbereiding van de natuurlijke nagel, breng je een hele dunne laag TFN gel lak #B122 aan en hard uit in 30 sec in een LED lamp of 3 minuten in een UV lamp. Breng op dezelfde wijze een 2e laag aan. Dit is de basiskleur bij dit setje.
2. Breng de goud folie aan op de plaklaag van de kleur; je haalt met 2 prikkers de goudfolie uit elkaar en maakt kleine- en grote stukjes. Met de prikker breng je deze aan op de nagels. Druk de goudfolie zachtjes plat met je vinger.  
3. Breng TFN high gloss topcoat aan hard dit uit in 30 seconden in een LED lamp of 3 minuten in een UV lamp. Let op; gebruik een topcoat MET plaklaag.
4.  Breng Blooming gel aan op 1 nagel en hard dit niet uit. Breng met behulp van de dotting tool stippen aan in de natte Blooming gel. Wij hebben TFN # 109 wit gebruikt. Wacht net zolang tot de witte gel lak uitgelopen is en jij het effect mooi vind.  
5.  Flashcure deze nagel 10 seconden, zodat deze niet meer uitloopt. 
6. Herhaal stap 4 en 5 op de andere nagels.
7. Hard de hele hand 30 seconden uit in een LED lamp of 3 minuten in een UV lamp. 
8. Breng TFN High gloss topcoat aan en hard deze uit (30 sec LED, 2 min UV).
9. Laat de nagels, na uitharding 1 minuut afkoelen en verwijder de plaklaag met TFN Cleaner en een sponsje. 

 

 

 

 

 
 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)02735
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 36,50
Prijs (incl. BTW)€ 44,17
BTW€ 7,67
Beschikbaarheid Op voorraad (10000 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken