Biab & Aurora voordeelkit

€ 75,70 € 60,50
Omschrijving

Aurora kristallen zijn helemaal te gek! Een prachtige schittering door de unieke manier waarop deze geslepen zijn. De combinatie met een mooie glitter BIAB/Rubberbase en een leuke swirl geeft deze set een mooi 3D effect.  Het is heel eenvoudig. We bieden alle gebruikte producten aan in een mooie voordeel kit. De kit bestaat uit de volgende producten: TFN rubberbase/BIAB nr 74 lila, TFN matte topcoat, TFN rubber topcoat, Paars/wit nail art penseel, Korneliya pasta wit en de aurora strass naar keuze. (vermeld de naam, het nummer en de maat van de Aurora strass van jouw keuze in de rubriek "opmerkingen" op de betaal pagina)

Je koopt deze kit nu heel voordelig in. 

Werkwijze:
1. Na een goede voorbereiding van de natuurlijke nagel, breng je een strijklaag TFN Rubberbase/BIAB nr 74 aan. Hardt dit uit.
2. Breng weer een strijklaag Rubberbase/Biab nr. 74 aan en bouw de nagel op. Hardt dit uit.
3. Breng TFN matte topcoat aan op de nagel waar je de swirls wil aanbrengen en hardt dit uit.
4. Breng op de matte nagel, met het TFN paars/wit nail art penseel, mooie vormen aan, met de witte pasta en hard dit uit. 
5. Breng TFN Rubber topcoat aan en leg de Aurora strass in de natte topcoat. Voeg evt nog bouillons/kaviaar en andere kleuren strass toe. Hard dit uit.  
6. Breng op de andere nagels TFN rubberbase topcoat aan, plaats op een paar nagels een Aurora strass steen aan en hard dit uit. 
7. Breng TFN nagelriem olie aan op de nagels.  

Productinformatie
Unieke product code (UPC)02573
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 60,50
Prijs (incl. BTW)€ 73,21
BTW€ 12,71
Beschikbaarheid Op voorraad (10000 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken