Aeropuffing voordeelkit

€ 44,05 € 38,50
Omschrijving

Met de aeropuffing brush kun je waanzinnig leuke designs maken. Het eind resultaat lijkt enorm op een Airbrush nagel. Je kunt het aeropuffing penseel gebruiken met gel pasta, pigment of met gel lak. We bieden alle gebruikte producten aan in een mooie voordeel kit. De kit bestaat uit de volgende producten: TFN Gel lak #C 073, TFN Pigment wit, het Aeropuffing penseel, TFN Vijl en buffer, glitter tape en matte topcoat. Je koopt deze kit nu voordelig in. 

·       Andere producten die we gebruikt hebben zijn: TFN Topcoat

 Werkwijze:
1. Na een goede voorbereiding van de natuurlijke nagel, breng je een hele dunne laag TFN gel lak #C 073 aan en hard uit in 30 sec in een LED lamp of 3 minuten in een UV lamp. Breng op dezelfde wijze een 2e laag aan. Dit is de basiskleur bij dit setje.
2. Breng op de nagels die je wil Aeropuffen, TFN matte topcoat aan en hard dit uit in 30 seconden in een LED lamp of 3 minuten in een UV lamp. 
3. Breng op de overige nagels TFN topcoat aan en hard dit uit in 30 seconden in een LED lamp of 3 minuten in een UV lamp. 
4.  Buff de matte topcoat dof, door met de zachte kant van de TFN Vijl en buffer de gehele nagel te buffen. 
5.  Ringvinger: Plak tape op de nagel en houd overal dezelfde afstand tussen de tape. Druk de aeropuffing brush zachtjes in de pigment en tik het overtollige pigment van het sponsje. Begin met de aeropuffing brush te stempelen aan de buitenkant van de nagel. Draai het penseel zodat er steeds wat minder pigment aan het sponsje zit en stempel tot het midden van de nagel. Er zit dan meer pigment aan de buitenkant van de nagel en in het midden van de nagel zit het minst pigment. Borstel zachtjes het teveel aan pigment weg. Verwijder de tape. 
6. Breng voorzichtig een laag TFN matte topcoat aan en hard dit uit. Buff de matte topcoat dof, door met de zachte kant van de TFN Vijl en buffer de gehele nagel te buffen.  
7. Plak vervolgens tape op de witte pigment lijnen. Druk de aeropuffing brush zachtjes in de pigment en tik het overtollige pigment van het sponsje. Begin met de aeropuffing brush te stempelen aan de buitenkant van de nagel. Draai het penseel zodat er steeds wat minder pigment aan het sponsje zit en stempel tot het midden van de nagel. Er zit dan meer pigment aan de buitenkant van de nagel en in het midden van de nagel zit het minst pigment. Borstel zachtjes het teveel aan pigment weg. Verwijder de tape. 
8. Breng TFN topcoat aan (30 sec LED, 2 min UV).

 

 

 

 
 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)2245c335-9bd0-46f9-889f-9d89242e878b
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 38,50
Prijs (incl. BTW)€ 46,59
BTW€ 8,09
Beschikbaarheid Op voorraad (10000 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken