TFN Spidergel voordeelkit

€ 41,85 € 33,50
Omschrijving

Spider gel... wat een super leuk product om mee te werken! Strakke lijnen en gebogen lijnen zijn eenvoudig te maken. We bieden alle gebruikte producten aan in een mooie voordeel kit. De kit bestaat uit de volgende producten: TFN rubberbase #40, Spidergel wit, Spidergel zwart, Dotting tool, Sticker uit vel rosé gold nr 167. Je koopt deze kit nu voordelig in. 

·       Andere producten die we gebruikt hebben zijn: TFN gellak #109 wit en #116 zwart, Glitter uit set nr 21 en Entity topcoat

 Werkwijze:
1. Na een goede voorbereiding van de natuurlijke nagel, breng je op alle nagels TFN rubberbase #40 aan en hard uit. 60 sec in een LED lamp, 3 minuten in een UV lamp. Breng op dezelfde wijze een 2e laag aan. Dit is de basiskleur bij dit setje.
2. Duim: met een dottingtool breng je de spidergel aan door lijntjes te trekken. Deze hard je uit in 30 seconden in een LED lamp of 2 minuten in een UV lamp.
3. Wijsvinger: breng een sticker naar keuze aan. Met een dottingtool pak je een bolletje spidergel op en brengt dit om de sticker heen aan. Zet een puntje waar je wil beginnen en nog één waar je naartoe wil, zo trek je een aantal draadjes tot jij het mooi vindt.
4. Middelvinger: met een dotting tool breng je de spidergel aan in ronde bewegingen. Als je genoeg lijntjes hebt, hard je de spidergel uit. Daarna gebruik je de dotting tool om speelse stipjes te zetten op de lijnen van de spidergel. Doe dit met de TFN gellak en hard deze in 30 sec uit in een LED lamp (2 min in UV)
5. Ringvinger: nadat je de spidergel in strepen hebt aangebracht hard je deze uit. Met een klein penseel pak je wat glitter uit het potje en brengt hier en daar wat aan over de spidergel.
6. Pink: trek strakke lijnen met de spidergel voor een abstract effect. Eerst in het zwart en na het uitharden, trek je met witte spidergel de lijnen ernaast. Ook deze lijntjes uitharden.
7. Eindig bij alle vingers met een Entity topcoat (30 sec LED, 2 min UV) en verwijder het plaklaagje als deze is uitgehard.

 

 

 

 
 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)a66f30da-3bd5-4854-8949-dc444b4f544c
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 33,50
Prijs (incl. BTW)€ 40,54
BTW€ 7,04
Beschikbaarheid Op voorraad (10000 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken