€ 6,95

(0)
Beschikbaar


Schrijf een beoordeling

Met deze poeder krijg je een heel mooi glitter spiegel effect. Werkwijze: Lak de nagel in een mooie kleur met gel lak (zwart geeft een heel mooi effect) en hardt dit uit. Breng na uitharding van de tweede laag kleur een no wipe topcoat aan en hardt dit uit. Meteen na uitharding breng je met de bijgesloten oogschaduw applicator de poeder aan op de topseal. De poeder boen je goed in de topcoat. Als laatste breng je een laagje no wipe topcoat aan op de chrome poeder om het geheel af te sealen en deze hardt je uit. 

TFN heeft een No wipe topcoat in het assortiment. Deze is flexibel en werkt zeer fijn. Je vindt de topcoat HIER

No cleanse topseal is een product dat geen plaklaag achter laat. Onze no cleanse topseal vindt je HIER

Een andere mogelijkheid is als volgt: Verwerk deze chrome powder in de plaklaag van de tweede, uitgeharde, gel lak kleur. Breng gel lak topcoat aan en hardt deze uit. Verwijder de plaklaag van de topcoat..

Mocht het voorkomen dat de no cleanse topseal barstjes gaat vertonen dan is de oorzaak dat de natuurlijke nagel te flexibel is. Ik raad je dan aan om de natuurlijke nagel te verstevigen met structure gel. Dit is een afweekbare gel in een flesje met kwastje. Breng een aantal laagjes aan op de base coat van je gel en hardt ieder laagje uit in de LED of UV lamp. Daar over breng je de kleur aan enz. 

 

Unieke productcode (UPC)0790
ProducttypeDefault
Categorieën Nail art | Nail art > Glitter dust/ chrome / mermaid | Nail art > Glitter dust/ chrome / mermaid > Chrome powder
Prijs (excl. btw)€ 6,95
Prijs (incl. btw)€ 8,41
BTW hoog (21%)€ 1,46
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.

Aanbevolen producten

Winkelmand