€ 6,95
(0)
Beschikbaar


Schrijf een beoordeling

Met deze poeder krijg je een heel mooi glitter spiegel effect. Werkwijze: Lak de nagel in een mooie kleur met gel lak (zwart geeft een heel mooi effect) en hardt dit uit. Breng na uitharding van de tweede laag kleur een no cleanse topseal aan en hardt dit uit. Meteen na uitharding breng je met een oogschaduw applicator de poeder aan op de topseal. De poeder boen je goed in de topseal. Als laatste breng je een laagje topseal aan op de chrome poeder om het geheel af te sealen en deze hardt je uit. 

Je vind de No Cleanse topseal HIER

Verwerk je de chrome powder in de plaklaag van de gel lak topcoat dan ontstaat en geen spiegel effect maar een glitter effect, wat ook erg mooi is. Ook kun je al je kleurtjes een chrome look geven door met minder chrome powder te werken over de uitgeharde no cleanse topseal.

Mocht het voorkomen dat de no cleanse topseal barstjes gaat vertonen dan is de oorzaak dat de natuurlijke nagel te flexibel is. Ik raad je dan aan om de natuurlijke nagel te verstevigen met structure gel. Dit is een afweekbare gel in een flesje met kwastje. Breng een aantal laagjes aan op de base coat van je gel en hardt ieder laagje uit in de LED of UV lamp. Daar over breng je de kleur aan enz. 

 

Unieke productcode (UPC)5175
ProducttypeDefault
Categorieën Nail art | Nail art > Glitter dust/ chrome / mermaid | Nail art > Glitter dust/ chrome / mermaid > Chrome powder
Prijs (excl. btw)€ 6,95
Prijs (incl. btw)€ 8,41
BTW hoog (21%)€ 1,46
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.

Winkelmand