TFN Kameleon flakes blauw/paars/turquoise # 13

€ 7,95

Super mooi in combinatie met glitterdust #90 of hologram pigment #16

Omschrijving

De mogelijkheden zijn enorm: Gebruik je deze kameleon flakes op een transparante of zacht roze ondergrond ( bijv nummer 25 Rubberbase of nr 3 vita fibergel), dan ontstaat er een prachtige glanzende glitter met een paars/blauw/turquoise glans. Gebruik je de Moonlight chrome op een zwarte ondergrond dan ontstaat er een blauw/paarse glans die veranderd naar turquoise als je de hand draait. De kleur van de gel lak waarop je het gebruikt is bepalend voor het eind resultaat. 

Je kunt de Kameleon flakes aanbrengen op de plaklaag van de tweede laag uitgeharde gel lak of Rubberbase/BIAB.
Je kunt de flakes ook aanbrengen op no wipe topcoat ( zie werkwijze hieronder) Iedere werkwijze geeft een ander eindresultaat.  

Werkwijze: Na het aanbrengen en het uitharden van de tweede laag gel lak, acrylgel of rubberbase/BIAB breng je No Wipe topcoat of Rubber topcoat aan en hardt deze uit. No wipe topcoat kun je dunner aanbrengen, dus ziet het eindresultaat er net wat mooier uit. De no wipe topcoat gaat 60 seconden in de ledlamp. Cleanse de no wipe topcoat. Je brengt de chrome aan met een oogschaduw applicator. Veeg de losse deeltjes weg met een stofkwast. Voor een perfecte houdbaarheid kun je TFN base coat aanbrengen over de chrome powder. Hard deze uit. Breng daarna een laagje no wipe topcoat aan. Hard deze uit.  

Deze kameleon flakes zijn te zien op de middelvinger van de product foto

Productinformatie
Unieke product code (UPC)02802
ProducttypeDefault
Prijs (excl. BTW)€ 7,95
Prijs (incl. BTW)€ 9,62
BTW€ 1,67
Beschikbaarheid Op voorraad (9997 beschikbaar)
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken