€ 12,95
(0)
Beschikbaar


Schrijf een beoordeling

Productbeschrijving

BO. Lifting Adhesive is een sneldrogende lijm om de BO. Silicone Pads op het ooglid te plakken en om de wimpers aan de Silicone Pads te bevestigen. De gemakkelijke brush-on lijm zorgt ervoor dat de wimpers tijdens de hele behandeling aan de BO. Silicone Pad blijven plakken.

Kenmerken & voordelen

  • Snel droog in 30 seconden
  • Gemakkelijk te verwijderen
  • Gemakkelijk aan te brengen met borsteltje
  • 100% olievrij
  • Vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten en geurstoffen
  • Inhoud: 5gram

Gebruik

1.Breng een dun laagje van de BO. Lifting Adhesive op de BO. Silicone Pads en plaats de pads op het bovenste ooglid. Plaats de silicone pads zo dicht mogelijk bij de natuurlijke wimperlijn.

2.Het advies is om de BO. Lifting Adhesive aan te brengen op de BO. Silicone Pad die u verdeelt in drie delen; beginnend bij de buitenste ooghoek.

3.Breng een dun laagje wimperlift lijm aan op de BO. Silicone Pad en strijkvervolgens de wimpers over de BO. Silicone Pad met behulp van de BO. Lifting Tool.

4.Zorg ervoor dat de wimpers goed gespreid en recht over de BO. Silicone Pad liggen. Als dit niet het geval is, kunt u altijd extra BO. Lifting Adhesive gebruiken.

5.Wees voorzichtig! Gebruik niet te veel BO. Lifting Adhesive op de natuurlijke wimpers omdat het product dan niet in staat is om in de natuurlijke haartjes dringen.

LET OP: Uitsluitend volgens voorschrift gebruiken. Buiten bereik van kinderen houden. Vermijdt aanraking met de ogen. Als contact optreedt, spoel met water gedurende een paar minuten. Indien irritatie optreedt direct een arts raadplegen.

Unieke productcode (UPC)02742
ProducttypeDefault
Categorieën Beauty > Lash lift | Beauty > Brow lift
Prijs (excl. btw)€ 12,95
Prijs (incl. btw)€ 15,67
BTW hoog (21%)€ 2,72
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.

Aanbevolen producten

Winkelmand