€ 3,95
(0)
Beschikbaar


Schrijf een beoordeling

Productbeschrijving

De pluisvrije BO. Treatment Applicator is ideaal om de lotion te verwijderen tijdens een Lash Lifting behandeling, maar hij kan ook gebruikt worden om de BO. Adhesive Remover gel te verwijderen tijdens een One by One Volume behandeling. Dankzij het grote borsteltje kan het alles bereiken en verwijderen.

Kenmerken & voordelen

  • Pluis vrij
  • Zachte haartjes zodat de wimpers niet beschadigd raken
  • Grote kop waardoor het gemakkelijk is om de lotions te verwijderen
  • Voor eenmalig gebruik
  • Verkrijgbaar per 25 stuks

Gebruik

Verwijder beide lotions op dezelfde manier. Gebruik een BO. Treatment Applicator om zachtjes te borstelen over de wimpers. Gebruik een celstofdepper om de lotion die zich op de BO. Treatment Applicator bevindt, af te vegen. Ga zo door totdat alle lotion van de wimpers zijn verwijderd. Nadat de lotion is verwijderd, kunt u ook zachtjes over de wimpers wrijven met een vochtige celstofdepper.

Wimperlift behandeling:

Gebruik een BO. Treatment Applicator om zachtjes over de wimpers te borstelen. Gebruik een celstofdepper om de lotion die op de BO. Treatment Applicator zit af te vegen. Ga door tot alle lotion van de wimpers zijn verwijderd. Nadat de lotion is met de BO. Treatment Applicator is verwijderd, kunt u ook zachtjes over de wimpers wrijven met een vochtige celstofdepper.

BOVerwijderen van wimperextensions OnebyOne / SMART Volume:

Gebruik twee BO. Treatment Applicators en plaats een kleine hoeveelheid van de BO. Adhesive Remover gel hierop. Breng de gel voorzichtig aan op de wimpers met de BO. Treatment Applicators in opwaartse richting (1 bovenop en 1 eronder), zodat de wimpers volledig bedekt zijn met de BO. Adhesive Remover gel. Laat het twee minuten intrekken en verwijder het dan op dezelfde manier.

Unieke productcode (UPC)02740
ProducttypeDefault
Categorieën Beauty > Lash lift | Beauty > Brow lift
Prijs (excl. btw)€ 3,95
Prijs (incl. btw)€ 4,78
BTW hoog (21%)€ 0,83
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Beoordelingen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.

Aanbevolen producten

Winkelmand